dysfunksjonell.no
13Nov/080

Verdens første offisielle B-dag!

Endelig er den her, og dagen idag fortjener i aller høyeste grad å bli blogget om. Idag markeres nemlig B-dagen for aller første gang, og det er en kampdag for at samfunnet skal legge til rette for individuelle forskjeller når det gjelder soveroms- og søvnvaner. Jeg er blant de 25% som er såkalte B-mennesker, og jeg trives aller best når dagen går over i kveld, og natt. Da begynner jeg å leve, og da fungerer jeg aller best - uansett hva det er snakk om. Jeg syns det er fantastisk flott at den danske ingeniøren Camilla Kring tok initiativ til å starte B-samfunnet, og jeg anbefaler alle til å stikke innom siden - og signere oppropet.

Er du et B-menneske?
Les hva Aftenposten skriver om B-dagen, og les mer om B-samfunnet!

Posted by Shamini on November 13, 2008 – 3:12 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Hva er egentlig jeg som vil sove lenge og legge meg tidlig?

  Linns siste bloginnlegg: What’s new?

 2. Signert i oppropet, og jeg kan ikke være mer enig i att dette er ett kjempe tiltak. Men for min del så kunne vi godt hadd ett B-år hvert andre år eller noe sånn. Likestilling er jo en bra ting, og da skulle A og B mennesker helt klart hadd hvert sitt årSmile

  Bodils siste bloginnlegg: DealExtreme

 3. Yes, indeed!
  Men tviler på at det har noe med mine døgnrytmer og gjøre…

  Linns siste bloginnlegg: What’s new?


Leave a comment

No trackbacks yet.