dysfunksjonell.no
9Nov/080

Harrytur til Åre

Opprinnelig var planen at Bodil, Øyvind og jeg skulle ta oss en roadtrip til Sverige idag, for å handle litt før vinteren virkelig setter inn for fullt. En såkalt harrytur - om man kan kalle det det i vårt tilfelle. Jeg mener, det blir ikke noen voldsom bunkring av hverken pølser, bacon eller kjøtt generelt med noen av oss. Dessverre kom det melding fra Bodil om at hun hadde fått akutt vondt i hodet, og derfor heller ville holde senga, så da bestemte vi oss for å dra alene. Siden harrystedet vårt er i Åre kommune, og vi må kjøre opp på fjellet for å komme til Storlien, var vi enige om å ikke utsette turen pga. kommende vær og føre. Vi tok derfor imot "handleliste" fra Bodil, og pakka i Volvoen - klar til dyst!

Etter litt mer enn en time, og to bomstasjoner, var vi fremme ved Coop Consum og kunne begynne handlerunden. Jeg kunne bannet på at kjøreturen var veldig mye lengre sist gang, så jeg ble veldig overrasket over at det ikke var lengre enn det var. Siden frysekapasiteten her hjemme er heller laber, kunne vi ikke hamstre kjøttvarer - men noen varmkorvar måtte jeg nesten ha med meg hjem, og siden jeg syns den svenske kyllingen smaker vanvittig mye bedre enn den norske, ble det noen kyllingfileter også. Må innrømme at det er litt morsomt at vi handla matvarer for litt mer enn vi handla godis for, og drikkevarer for litt mer enn dobbelt så mye som vi handla matvarer for. Sier det litt om prioriteringer? La oss bare skylde på at svensk Fanta smaker mye bedre, fordi de er smarte nok til å bruke 6% juice i motsetning til de usle 3% vi bruker her til lands. Hæ, tenker du? Vel, sjekk det - smak selv. Det er enorm forskjell, og bare det er grunn nok til å hamstre Fanta i Sverige.

Jeg håper vi får muligheten til å kjøpe oss en skikkelig fryser etterhvert, sånn at vi kan ta oss en roadtrip litt lenger inn i Sverige, og handle endel mer enn vi får gjort i skrivende stund. Vi tjener iallfall ingenting på å dra til Sverige som det er nå, men vi får jo tak i endel ting som vi ikke får kjøpt her - dessuten er det koselig med en tur iblant, og neste gang skal Bodil være med igjen!

Posted by Shamini on November 9, 2008 – 9:37 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Igjen tusen takk for att dere handlet for megSmile Jeg tar når som helst en harry tur sammen med dere framfor å ligge i senga med migrene! Å ja, neste gang skal jeg være med! Jeg også vil handle godis og brus!

    Dette med begrenset fryseplass kjenner jeg desverre alt for godt til. Og når man atpåtil er så smart att man bruker halve fryseplassen til hundemat og muffins så er det ikke mye plass igjen til andre ting altsåRazz

    Bodils siste bloginnlegg: Statistikk på høyt nivå


Leave a comment

No trackbacks yet.