dysfunksjonell.no
7Nov/080

Gullet fins ikke bare ved regnbuens fot

Nå skal jeg fortelle alle dere planlegger-skeptikere der ute om én av de riktig flotte tingene med å være i besittelse av en voksende kolleksjon av A-plan og Filofax. Jeg har jo tidligere skrevet om min evige frustrasjon over å aldri bli fornøyd med min, til tross for at jeg har ..7 stykker i mitt eie. Det har dannet seg en idé i hodet mitt om å begynne å samle på dem, sånn på seriøst plan, for det ville jo gi meg all unnskyldning i verden til å gå til anskaffelse av enda fler! Nei, men alvorlig talt. Ikveld bestemte jeg meg for å atter en gang gå tilbake til min første A-plan (Pocket, uten lommebok) - og begynte den møysommelige jobben med å ta alt jeg "trenger" ut av de to som begge var sånn halvveis i bruk. Da jeg åpnet lommeboka på den ene av dem, var et spørrende "jaha?" det eneste jeg fikk fram. Der lå det nemlig mer enn 3050,- kroner i kontanter, for jeg hadde nemlig glemt at jeg fikk en utbetalingsblankett, forøvrig fra NAV, som jeg hadde cashet ut og langt der i trygg forvaring til potensielle fremtidige kriser.

Konklusjonen min er derfor:
Hadde jeg ikke hatt mer enn én A-plan, så hadde jeg naturlig nok ikke vært 3050,- kroner rikere denne kalde kvelden i november, og jeg har akkurat bevist at det er genialt å eie opptil fler A-planer. Logikken? Tja, hadde jeg bare hatt den ene A-planen, så hadde jeg hatt tilgang på pengene fra dag 1, og de hadde ikke vart spesielt lenge - men siden jeg hadde lagt dem i av dem som ikke er i bruk, fikk de ligge heeelt urørt. Skakkjørt, men du.. så sjarmerende logikk!

Posted by Shamini on November 7, 2008 – 12:17 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Dette har jeg faktisk opplevd opptil flere ganger. Ikke har jeg funnet så mye som over 3000kr, men dog alle monder drarWink Å ja, gode grunner til å ha fler A-planer finnes det faktisk utallige avWink

  Bodils siste bloginnlegg: En historisk dag

 2. Skakkjørt, sjarmerende, og… en smule glemsk? Grin

  Altså, et par hundrelapper, det skal jeg gå med på, men over 3000 spenn? Hvordan i svarte GLEMMER man 3000 spenn da? Grin

  PoPSiCLes siste bloginnlegg: Obama vant! Hva nå?

 3. Næmmen, jøsses.. Dåsken nå var du heldig Smile Skulle ha vært meg som hadde funnet så mye penger her hjemme, er jo blakk som en rotte jo, blæh.. hehe Grin

  Lenes siste bloginnlegg: Ting som skjer

 4. Tja, nei, jeg vet ikke jeg? Når jeg fant pengene husket jeg jo at jeg la dem der etter at jeg hadde tatt dem ut – men jeg har på en måte innstilt meg på at jeg ikke skal bruke allverden, og dermed glemte jeg at jeg hadde lagt dem der. Nå hører det jo til historien at jeg ikke hadde regnet med å få dem i utgangspunktet, og at det helt sikkert var derfor de var så lett å glemme. Fornøyd er jeg iallfall! Smile

 5. Spørsmålet er vel hvor mye du betalte for alle dine syv filofaxer….
  Kanskje grunnen til at du ikke blir fornøyd med dine filofaxer er at du må sjonglere mellom syv av de Wink ?

  Geirs siste bloginnlegg: Obama in Africa

 6. Har ikke betalt over 200,- for en eneste av dem, mye fordi jeg har vært bevisst på å kjøpe dem i imitert skinn, istedet for ekte – som man vil rive seg i håret om blir skadet, og det skal ingenting til (jeg kikket på en i semsket skinn i butikken, som fikk merke i permen fordi jeg har lange negler). Alle de 7 jeg har i eie er ulike, og supre til hvert sitt bruk. Noen har plass til alle kortene, men ikke sedler og mynter, andre har knapt nok plass til kalenderen selv om det er plenty plass til penger, osv. – hvorfor kan ikke én ha alle funksjonene? Wink

 7. Glemme over tre tusen gryn… Jeg skulle gladelig vært så heldig!

  krikkerts siste bloginnlegg: Vacation writeup!

 8. Samle på A.plan..hum, som jeg tydelig har uttrykt tidligere ser jeg ikke helt poenget med å ha EN så i mitt hode høres det litt ut som galskap og ha 7 eller flere..hehe. A-plan er for folk som liker å ha kontroll på ting ergo passer det ikke meg. Jeg liker kaos!! Dog hadde jeg nok likt å plutselig finne 3000kr, ikke at det er mulig engang for her går pengene like fort ut som de kommer inn og da er det ikke mulig å ha penger man kan gjemmebort og glemme…sukk!

 9. Jeg liker å ha kontroll på ting, i den forstand at jeg må vite hva som skjer når, og hvor jeg skal være til enhver tid. Jeg hater å gå glipp av ting fordi jeg ikke husker dem, og da er det veldig kjekt å ha en A-plan – eller fler, ser iallfall ikke noe galskap i å ha styr på avtaler og hendelser, jeg.

 10. For en herlig overraskelse å finne igjen så mye penger! Grin Jeg har klart å glemme noen hundrelapper (bursdagsgaver fra familie som blir liggende i konvolutt i påvente av handlerunde), men aldri så mye som 3000 kr.

  Jeg har gått vekk fra a-plan… og har abstinenser. Men ingen er gode nok… sukk. Må ha en ny fra januar av, det er sikkert. Akk.

  Koselig å lese på siden din! Nå har jeg lest om deg og situasjonen din og nok en gang trist over hvordan dette landet behandler folk som får sykdom og skader etter behandling fra det offentlige.

  Lothianes siste bloginnlegg: Bloggeblogging


Leave a comment

No trackbacks yet.