dysfunksjonell.no
6Nov/080

Tordenbloggen 2008: 1. runde

Som allerede fortalt, stiller jeg som deltaker i Tordenbloggen 2008. Avstemmingen er nå igang, og jeg er listet i første kvalifiseringsrunde. Dermed må du, som evig tilhenger av "Skakkjørt, men sjarmerende", være snill å donere en aldri så liten stemme til meg. Det hadde unektelig vært kult å komme litt lenger enn første runde! På forhånd takk, jeg setter kjempestor pris på absolutt alle stemmer.

Men skynd dere, man kan bare stemme frem til midnatt inatt!

Avgi din stemme her:
http://tordenbloggen.sonitus.org/

STEM OBA.. nei, jeg mener "SKAKKJØRT, MEN SJARMERENDE"! Grin

Posted by Shamini on November 6, 2008 – 3:11 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Ser ut til å gå greit, dette her?

  Iversens siste bloginnlegg: Zombies and strippers and guts, oh my!

 2. Ja, det gjør det, og jeg skjønner ikke helt hva som skjer, jeg? Grin

 3. Lynbloggen er bedre, mye bedre. Lytt til Tyfus. Han vet best.

  Tyfuss siste bloginnlegg: Kvalifiserte bloggere på første restaurantbesøk

 4. Da har du fått min stemme iallefallSmile

  Bodils siste bloginnlegg: En historisk dag

 5. Nå har klokka passert midnatt, og Skakkjørt, men sjarmerende står på en glitrende 13. plass! Tusen takk til alle som stemte meg fra kvalifikasjonsrunden, og inn i konkurransen – håper dere henger med i de neste rundene også, og stemmer meg oppover lista!


Leave a comment

No trackbacks yet.