dysfunksjonell.no
4Nov/080

Handledemonen i julemodus

Som jente kan jeg ikke lastes for å inneha de berømte jente-genene, som gjerne viser seg når jeg havner i mitt rette element som igjen gjerne innebærer shopping av et eller annet slag - for når det kommer til støvletter og den typen sko er jeg uhelbredelig! Om du tar en kikk i skapet mitt vil du ikke finne en eneste selskapssko, sandal eller pumps - men støvletter i alle varianter. Så, idag kom omsider Ellos-pakken min, og Øyvind var en engel og hentet den for meg når han kom fra skolen. Oppi pakken lå det to par leggvarmere (hvite og svarte), et par knestrømper (svarte) som var virkelig deilige, og et par støvletter - som jeg ikke klarte å la være å kjøpe. Støvlettene kostet 379,- kroner (syntet, ikke skinn), som jeg igrunn syns var litt i overkant å betale for dem, men så hadde jeg en sånn rabattkupong liggende som kunne brukes på én vare. Siden leggvarmerne og knestrømpene alle kostet under 100,- per stykk var det litt bortkastet å bruke rabatten på en av disse, så valget falt på støvlettene - og med 40% rabatt på dem betalte jeg ikke mer enn 227,40 kroner for dem! Det beste var egentlig at de sitter kjempegodt på foten, er behagelige å ha på, og at jeg kan bruke dem i den manuelle rullestolen også - uten at det blir seende helt mongo ut.

Dessverre endte det ikke der, for Josefssons hadde jo passet på å sende meg en katalog som dumpet ned i postkassen idag. Josefssons er en underavdeling av Ellos, med litt mer hippe klær, og jeg finner stadig ting jeg liker der - og idag var intet unntak. Forsiden var nemlig prydet av en småsexy brunette i en dyprød satengkjole. Akkurat en sånn kjole som jeg har sett etter siden i sommer. Og så i sateng! Hva var greia med det? Da jeg bladde opp på første side fant jeg ut at de hadde denne i både dyprød og svart - til den vesle sum à 149,- kroner. Dermed ble jeg nødt til å logge meg inn - igjen - og legge inn en bestilling på denne. Vel, jeg måtte jo selvfølgelig ikke, men vi vet jo alle at jeg ikke hadde kunnet tilgi meg selv om jeg hadde latt være. Hva blir vel mer perfekt enn dette når jula kommer?

Kjole & Støvletter

Foto: © Ellos/Josefssons

Posted by Shamini on November 4, 2008 – 6:43 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Støvlettene dine var bare knall fine altså. Dum er du, som frister meg på måten der! Kjolen ser søt ut den også, og jeg tipper du blir helt spiselig i det antrekketWink

  Men si meg en ting, ble det en rød og en sort kjole eller?

  Bodils siste bloginnlegg: Tenk å være så glad for så liteSmile

 2. Jeg er da vel ikke dum! Nå har du jo et helt nytt par med støvletter, og en helt ny jakke du kan kose deg med om ikke altfor lenge. Det er vel ikke dumt?

  Takk for komplimenter! Og ja.. *ser ned*.. det ble en rød og en svart kjole. Den røde passet så godt til disse kommende juletider, og den svarte funker helt sikkert til det aller meste. Og så kan man variere med strømper i forskjellige farger, sant? Grin

 3. Blir super dupert detSmile

  Hehe, det er bra du er deg selv! Om jeg hadde kunne bruke sånne kjoler hadde nok jeg også gådd for en i hver farge. Men ettersom jeg ikke har noe ønske om å se ut som jeg er gravid i 8ende måned før den dagen jeg eventuelt er det, overlater jeg til andre å gå i de søte kjolene derWink

  Bodils siste bloginnlegg: Tenk å være så glad for så liteSmile

 4. åååååh, for noen stilige støvletta, grattis med nytt hyrGrin Kunne selv ha tenkt meg dem, for dem var jo bare rå stilige jo..Men må bare drømme videreRazz holder jo på å spare til syden i januar så må jo ha litt penger igjenGrin

 5. *sikle* Hva kosta de støvlettene sa du? *host*

 6. Schtilig! Grin

  *ikke vise frem bloggen din til damen, som tydeligvis også har oppdaget at hun har jentegener, og at shoppingdemonen er fin å ha som elsker, støtt og stadig*

  PoPSiCLes siste bloginnlegg: Obama vs. McCain – The Final Showdown

 7. Lene:
  Tusen takk! Smile De er råstilige ja, men noe små i størrelsen tror jeg. Man må iallfall ha rimelig smale og små bein for å kunne bruke dem – endelig noe for sånne som meg!

  Ørjan:
  Leser du bloggen til dama di du? Det var faktisk Cuddlebutt som fikk meg tent på disse støvlettene, da hun skrev om dem den 6. august, og jeg har hatt dem i bakhodet helt siden da. Wink

 8. Først tenkte jeg at jeg skulle skrive noe om at du ikke kan skylde på jentegener, shopping er en uting uansett hvilke gener du har.

  Men etter å ha lest alt sammen må jeg nesten si meg enig. Jeg kjenner ingen mannfolk med et sånt forhold til dansen rundt shoppingkalven som det som framvises her. Wink

  Så du har visst rett med det med gener likeve….

  Geirs siste bloginnlegg: …du har berre 200/300 bQker igjen aa lesa i livet ditt.

 9. De støvlettene var rålekkre da!!

 10. De skøvlettene er så vanvittig lekre…

  Jeg ønsker meg de fortsatt, og jeg tror jeg må shoppe de snart. *siklesikle*

  Men ja, jentegenene mine har poppet frem… og jeg har vel handlet for litt vel mye i det siste.

  Pejyuus siste bloginnlegg: En av de bedre dagene! …

 11. Jeg er bare så glad for at jeg står for familiens inntekter, og har dermed veto på utgifter. Razz

  (Selv om den kjolen ville sett utrolig ut på kona… Hmmm… NEI! SLEM CHRISTER! *smekk*)

  krikkerts siste bloginnlegg: Vacation writeup!

 12. De støvlettene var seriøst dritlekre! Fyttirakkern… Klarer nesten ikke å slutte å stirre på de. Jeg tror jeg må skaffe meg de, eller i alle fall noe liknende!

  Monicas siste bloginnlegg: Jeg kjøper ikke ekte pels fordi jeg er fattig

 13. Geir:
  Jeg er litt usikker på om du snakker om denne dansen som en positiv eller negativ greie? Wink

  Pejyuu:
  De er det, og jeg anbefaler dem på det sterkeste – med mindre du har brede føtter, for da tror jeg det kan bli vondt. De var nemlig mye mindre og smalere enn jeg hadde trodd, så til meg var de perfekte. Takk for tips! Shopping er morsomt, så lenge det ikke ruinerer noen.

  krikkert:
  Jeg kan vel ikke akkurat skryte på meg så voldsomt med inntekter, jeg mener.. trygda er ikke allverden å rope hurra for, men det går nå. Uansett, jeg hadde engang en kjæreste som fortalte meg “hva jeg fikk lov til” og ikke, og det ble etterhvert veldig, veldig slitsomt. Han ble etterhvert det perfekte eksempelet på hvordan en kjæreste IKKE skal være.

  Monica:
  De er om mulig enda lekrere IRL! Det eneste jeg ikke vet sikkert, er hvordan de vil oppføre seg når man går på dem ute i feks. snø. slaps og regnvær. De er som sagt av syntet, ikke skinn, men for min del vil de jo ikke bli utsatt for spesielt mye vær og vann. Ikke var de dyre heller!


Leave a comment

No trackbacks yet.