dysfunksjonell.no
4Nov/080

71º Nord

Jeg liker reality-TV. Jeg innrømmer det. Jeg meldte meg til og med på Big Brother da de skulle sende andre sesong her i Norge, og hadde jeg fått lov til å være med - så hadde jeg sikkert vært ei skikkelig "Se & Hør-hore" idag, og du hadde visst nøyaktig hvem jeg er. Nei, vent nå.. jeg har jo vært i Se & Hør. Anyway! TVNorge har sendt realityprogrammet 71º Nord i lange tider nå, og jeg har liksom aldri interessert meg nok til å se en eneste episode - før ikveld. Jeg er ikke det helt store friluftsmennesket, av åpenbare grunner, men ikveld var jeg altså nødt til å benke meg foran TVen for å se på. Grunnen var rett og slett at kveldens program var tatt opp i Steigen - nærmere bestemt Brennsund, Brennvika og Engeløya. Nå så vi jo ikke veldig mye mer enn steinrøys, mose, fjell og hav - men det var jo hjemme, og det måtte jeg jo nesten få med meg. De var kjempeheldige med været, så det var nok bra reklame for vesle Steigen det der - mye flott natur!

Vil du se kveldens episode, og dermed hvor jeg kommer fra?
Klikk her, og velg episode 10. Smile

Posted by Shamini on November 4, 2008 – 12:37 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Neitakk Wink

    Jeg har vært der, og selv om naturen er fin og alt sånn, så mangler det liksom… urbanitet Grin

    Jatakk til skyskrapere, betongjungel og natur på TV.

    (Men det ER fint der da)

    PoPSiCLes siste bloginnlegg: Obama vs. McCain – The Final Showdown


Leave a comment

No trackbacks yet.