dysfunksjonell.no
31Oct/080

“Skakkjørt, men sjarmerende”

Endelig har dagboka mi fått navn, og det har så langt blitt meget godt mottatt av leserne mine. Hadde jeg dratt i gang en konkurranse og lovet vekk premier i hytt og gevær, hadde det vært PoPSiCLe ((.. eller Ørjan, som jeg liker å kalle ham.)) som hadde stukket av med 1. premien - men siden jeg var litt gjerrig på det punktet vanker det istedet heder og ære på den bitre, gamle bergenseren. Wink

Dermed er også jeg klar for kampen om tittelen Tordenbloggen 2008, med mitt nye og flashy navn! Hvorfor det ble akkurat det det ble? PoPSiCLe foreslo blant annet "Skakkjørt og vidunderlig", men siden "vidunderlig" ikke er et ord som opptrer spesielt ofte i ordforrådet mitt (og fingrene mine gjerne taster "vindunderlig" istedet), så prøvde jeg å spinne videre på forslaget. Så, skakkjørt kan vi vel alle si oss enige i at jeg er til tider - og sjarmerende? Don't get me started. Hah, ..jeg skal overlate jobben med å være kjepphøy til enkelte andre, visse bloggere er jo ekstremt gode på nettopp det - jeg er stort sett bare selvironisk. Og du må jo være enig med meg i at "sjarm-" og "sham-" klinger godt sammen?

Til slutt får jeg vel bare meddele at den første snøen har falt i Trondheim også.

Posted by Shamini on October 31, 2008 – 5:58 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg syns både navnet passet utrolig godt og att headeren din ble utroli kul! Du har min stemme iallefallWink

  Bodils siste bloginnlegg: Takk for sist

 2. Haha. Jeg hadde vel egentlig forventet mer pepper for mine forslag, men bra du fant noe der du kunne bli inspirert av Grin

  Og ja, “sjarmerende” er du jo – litt, i alle fall Wink

  PoPSiCLes siste bloginnlegg: Musikk: Norsk Rock!

 3. Pepper du. Om du fortsetter med å insinuere at jeg ikke er sjarmerende, så skal jeg vise deg pepper. Wink

 4. Shjarmini Smile

  Lillian N. Myhres siste bloginnlegg: Pernille….

 5. Her var det ikke mye sjangs til å bli med i konkurransen, gitt. Men det kan være like greit, for både design og tittel er veldig så gode.
  Forsåvidt syns jeg jo Shjarmini var kult, men det er vel noe å ikke bli for smart på egne vegne? Wink

  Geirs siste bloginnlegg: Minner om fotokonkurransen for oktober

 6. Lillian:
  *humre* Grin

  Geir:
  Beklager! Det var dog ikke ment som en konkurranse på noe vis, jeg bare “tenkte høyt” for meg selv. Syns det var på tide med et snertent navn, istedet for bare URLen! Takk for komplimentene. Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.