dysfunksjonell.no
31Oct/080

Navn på dagboka?

www.dysfunksjonell.noNå har jeg skrevet dagbok såpass lenge at det vel begynner å bli på tide med et skikkelig navn? Jeg har ikke helt sett nytten av å ha et navn, annet enn den åpenbare webadressen, men jeg syns jo det ser passe stusselig ut når folk linker til meg - og alle andre har sånne fancy, flashy navn. Jeg trenger et navn. Et navn jeg kan lage en pen, stilren header av. Et navn folk kan bruke når de linker til meg. Et navn som beskriver meg, og dagboka mi på en gang. Dette kan bli spennende!

Jeg har også tenkt å kaste meg på denne Bloggurat-bølgen, og jeg har plassert min blog i Trondheim - naturlig nok. Antallet besøkende ligger på et jevnt tall, og jeg er igrunn overrasket over at jeg har såpass mange lesere som jeg har selv om jeg ikke skriver side opp og side ned om hva jeg har på meg, hva jeg irriterer meg over (foruten NAV), dagens nyheter eller hva som er hovedoppslaget i media generelt for tiden.

OK, beklager et noe intetsigende innlegg.

Posted by Shamini on October 31, 2008 – 12:34 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Hva med…

  “Mørk og mystisk”
  “På fire hjul i svingene”
  “Splitter pine”
  “Shamini – slik jeg ser det”
  “Fant frimann” (ja, jeg har det med Dum Dum-titler i dag)
  “Hun er fri” (og Raga)
  “Skakkjørt og vidunderlig”
  “Stri og sta”

  Jeg begynner å gå tom for ideer nå, men ingen kan beskylde meg for ikke å forsøke, i alle fall! Grin

  PoPSiCLes siste bloginnlegg: Definisjonen på barn

 2. Kjempeflotte forslag – selv om jeg er litt usikker på om jeg skal ta “Skakkjørt og Vidunderlig” som et kompliment eller en fornærmelse.. Wink “Hun er fri” er feks. slett ingen dum tittel, og jeg har selv vært inne på tanken på noe med “..på to hjul..” – det er jo passende. Takk, dette var much appreciated! Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.