dysfunksjonell.no
30Oct/080

Bøker: mitt afrodisiak

Endelig kom pakken jeg har ventet på siden jeg fikk leveringsbekreftelse den 23. oktober. Jeg tror ikke det finnes et menneske som blir lykkeligere enn meg når det ligger bøker og venter i postkassen. Her for snart en måned siden meldte jeg meg inn i Bokklubben Nye Bøker - ikke fordi jeg har så fantastisk bra erfaring med bokklubber og denslags hobby-mafia, men fordi også bokklubbene har begynt å følge med i tiden. Nå kan man nemlig få "Månedens Bok"-tilbudet enten på web, mail eller SMS - og endelig er det enkelt å avbestille den! Man slipper haugevis med medlemsblader, proppfulle av uinteressant informasjon, og man slipper å måtte huske å avbestille boken før den dumper ned i postkassa - og du må betale rundt 400,- kroner for en bok du aldri kommer til å åpne likevel.

Bokklubben Nye Bøker tilbyr dessuten et gavekort på 750,- kroner som innmeldingsgave, som du kan bruke på.. BØKER ((.. vel, inntil 3 bøker, men det er ikke noe problem om du ikke går for billige pocketutgaver.))! Jepp, for du trenger nemlig ikke belage deg på å få mengder med billig juggel som "takk" for at du valgte å melde deg inn i akkurat deres klubb lenger. Jeg syns det er storartet, for når jeg melder meg inn i en bokklubb så er det nettopp fordi jeg vil ha bøker - ikke smykker, vannmugger, lommebøker, handlenett eller annet fjas.

Så, for å komme til saken, når jeg gikk på ungdomsskolen - tror kanskje det var i 9. klasse - lånte jeg mammas innbundne utgave av trilogien om "Tora" av Herbjørg Vassmo. Jeg husker godt at akkurat den utgaven var svær som et hus, og minst like tung - men jeg klarte knapt legge den fra meg når jeg først hadde kommet inn i historien. Dette begynner å bli noen år siden, så da jeg så at Bokklubben Nye Bøker hadde bøkene om "Tora" i nette pocketbok-utgaver, bestemte jeg meg for å sørge for at disse ble det nyeste tilskuddet til bokhylla mi. I tillegg bestilte jeg "Et glass melk takk" fra 2006, som også er en roman av Herbjørg Vassmo, og jeg gleder meg stort til å lese den. En kjempeflott innmeldingsgave, spør du meg! Om du ikke har lest historien om "Tora", så anbefaler jeg denne på det sterkeste.

Posted by Shamini on October 30, 2008 – 3:13 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Bøkene om “Tora” er kjempefine og kjempetriste. Lenge siden jeg leste dem nå så kanskje på tide igjen. Fokuserer på “Taran og den sorte gryte” og “Taran og slottet Llyr” akkurat nå. Elsker filmen Grin

  2. Helt enig – Bokklubben har fått veldig gode tilbud og premier i form av bøker, ikke alt mulig annet skrap som du sier.

    Og den Tora-serien hørtes ikke dum ut!

    annikkens siste bloginnlegg: vintage?

  3. “Et glass melk takk” er en sinnsykt bra bok! Gled deg. Smile

    Trien Pernilles siste bloginnlegg: Lisa Williams… Life among the dead??


Leave a comment

No trackbacks yet.