dysfunksjonell.no
27Oct/080

Oppsummering av helgen

Urk. Jeg lider av ikke-klare-å-blogge-noe-vettugt-sjuka igjen, og det går dermed svært tregt med meg. Har skjedd en hel masse denne helga, så jeg burde egentlig ikke ha problemer med å blogge om det, men det var dette med tiltak og denslags. Mon tro om det har med mørketida å gjøre? Det har jeg jo ikke tenkt over, mye fordi den ikke rammer like hardt her som hjemme, men det er slett ikke utenkelig at det er den som drar livskraften ut av meg. Razzouty: Jeg håper igrunn det, for det er det mulig å gjøre noe med - jeg er utrolig lei av å være sliten, og i dårlig humør uten noen som helst åpenbar grunn. Det er ikke noe gøy!

Fredag hadde min kjæreste kjære Øyvind bursdag! Vi hadde på forhånd blitt enige om å ta en liten tur ut - så vi dro en tur på Torget hvor vi spiste "frokost" og shoppet litt sammen (Bodil fikk Oppdrag IKEA istedet for jobb, for å skaffe oss en hvit Billy-hylle til - et oppdrag hun fullførte med glans). Deretter dro vi på kino for å se "Fatso" som hadde norgespremiere, og toppet kvelden med middag på Old Dublin Steakhouse! Kvelden endte dog ikke helt der, for når vi kom hjem satte vi på en film og spretta ei flaske Faustino I - en utrolig koselig kveld, med bare oss to.

Det var kjempekos å være tilbake på Torget, jeg liker liksom det shoppingstedet best i hele byen. Da vi var innom McDonalds for et par uker siden så jeg et antrekk på KappAhl som jeg forelska meg i. Det var en slags flettegenser med v-hals, og en hvit skjorte med krage inni - ikke sydd sammen, men to plagg. Akkurat da var kontoen min veldig anorektisk, så jeg hadde ikke muligheten til å ta det med meg, men jeg fikk omsider handlet det jeg hadde sett meg ut på fredag, og ble mer enn fornøyd når jeg fant ut at det var "25% rabatt på hele kjøpet"-kampanje - totalt kom det hele på 777,50 kroner, og så fikk jeg brukt Coop-kortet mitt i tillegg! På forhånd hadde jeg bestemt meg for å se etter en slags dressbukse som kan brukes når man ikke skal være stivpyntet, men likevel pen, og fant en utrolig lekker bukse i svart med nålestriper. Den minste størrelsen var 36, men den var smalere enn de andre buksene de hadde i 36, og hadde muligheter for å legges inn.

Ellers kom jakken fra Stormberg i forrige uke, og jeg kan fortelle at jeg ble kjempefornøyd! Den var en fornøyelse å ha på seg, kjentes ikke ut som om at jeg hadde jakke på - men det er selvsagt ingen vinterjakke, selv om den er vind- og vanntett. Siden den er såpass lett som den er, så er det fint mulig å ha en tjukkere genser under, så jeg tror nok det skal gå helt strålende uansett. Er det vanvittig kaldt ute holder jeg meg jo innendørs likevel. Måtte sjekke to ganger om den virkelig var i størrelse XS, for den så ikke spesielt mye mindre ut enn Bodils i M, men den passet meg perfekt. Smile Kan det bli bedre?

Lørdag var tiden inne for den sagnomsuste vennemiddagen vi har snakka om en stund nå. Opprinnelig var det Linn og Andreas, Bodil og [sett inn navn], Øyvind og jeg som ville møtes etter lønningsdag for å lage middag sammen, men etterhvert ble det snakk om at Siv (venninne av Bodil) og Ingmar (kjæresten til Bodil) kanskje ble med - jo fler, jo bedre! Vi er nemlig veldig flinke til å snakke høyt om at vi burde gjøre ditt og datt, men når det kommer til stykket så skjer det liksom ingenting - og derfor hadde vi bestemt oss for å ta et fast nakkegrep på hverandre, og fikse en bedre Taco-middag hos oss. Dessverre ble ikke Linn med, av ukjent grunn, og hverken Siv eller Ingmar viste sine blide åsyn. Dermed ble det bare Andreas, Bodil, Øyvind og meg (og så Kaisa da), men kvelden ble ingen fiasko av den grunn! Etter et stort måltid Taco med alt tilbehør ble det et par runder med Buzz!, hvor vi kunne understreke med stor sikkerhet at lilla er den nye blond - før vi runda av rundt midnatt. Dette er helt klart noe vi må innføre på fast basis! Smile

Posted by Shamini on October 27, 2008 – 1:41 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg syns det er ganske imponerende at du så et antrekk fra Kappahl inne på MacDonalds. Razz

 2. Det er ikke veldig imponerende, nei – for for det første så er ene inngangen til KappAhl rett ovenfor ene inngangen til McDonalds, og for det andre skjedde det ikke nøyaktig samtidig. Det kunne dog ha gjort det, for du ser rett inn på KappAhl fra McDonalds. Wink

  Shaminis siste bloginnlegg: Møte med NAV

 3. Er kos å gå på torget i TrondheimGrin Man har lissom alt på en plass, og det er veldig greit.. Så bra at du ble fornøyd med jakken du hadde venta påSmile Må vel selv ut å finne meg noe nytt snart tenker jeg, noe nytt som jeg kan bruke i jula og ellers i året, er bare så lei alt som heter kjole egentlig. hehe

 4. Ja, jeg stortrives på Torget – og dessuten er byens beste bokhandel der. Begynner kanskje å tyde på at jeg har vært der for ofte når de to som står i kassa hilser på meg med en gang jeg kommer inn, og sjefen sjøl forteller meg om alle de nye tingene han har tatt inn som han VET jeg ikke kan la være å handle?

  Kjole ja, du sier noe. Jeg måtte finne meg noe som var pent, men ikke ballkjole-pent, siden vi skal hjem til Øyvind i jula. Nytter liksom ikke å komme i familieselskap med lårkort skjørt, blir ikke helt.. anstendig liksom. Grin

 5. Hah, jeg har da feiret jul og bursdag i lårkort jeg! Ingen som bryr seg. Smile

 6. JEG bryr meg, Licota – det handler om å gjøre et bra førsteinntrykk her, og du har ikke sett alle de 18 lårkorte skjørtene mine. Wink

 7. Er så enig med deg der, er jo greit å komme litt anstendig når man skal i familie selskap, og spesielt når det er første gang. 28 stk? gosj a meg da slår du væffal meg derRazz

  Ikke sant..Er jo sånn det skal være når man kommer inn i en butikk, hihi..MorrAngel

  Lenes siste bloginnlegg: Dagan dem går


Leave a comment

No trackbacks yet.