dysfunksjonell.no
27Oct/080

Besøk hos Machiggian

Søndag hadde vi omsider bestemt oss for å ta den 8 mil lange kjøreturen til Verdal, for å besøke Machiggian Pomeranians. Vi hadde snakka om det fler ganger, men det er liksom ikke så enkelt å få alt til å klaffe for alle, samtidig. Denne søndagen gikk det, og Øyvind, Bodil og jeg hev oss i bilen og satte ut på en roadtrip - med resultat at jeg fikk gleden av å hilse på alle de fantastisk flotte hundene hos Machiggian! Jeg har jo ikke bestemt meg enda, for om det er Pomeranian eller Kleinspitz som er tingen for meg - for hver gang jeg har slått meg til ro med Kleinspitz, så blir jeg usikker på om ikke Pomeranian kanskje heller er den korrekte størrelsen å gå for. Likevel har begge "rasene" sine forskjellige fordeler og ulemper, så jeg får vel igrunn bare fortsette å spekulere frem og tilbake. Det var utrolig gøy å få se disse hundene i levende live, i motsetning til på TV og bilder - man kan ikke forestille seg hvor herlige disse hundene faktisk er. Jeg fikk spesielt hilse på Damascusroad Designer Jeans "Jenny", en aldeles nydelig tispe som virkelig satte pris på kos. Fanget mitt var egentlig litt for lite for henne, men hun satt i ro lenge mens jeg fikk klø henne - og hun belønnet meg med et og annet slikk på haka. Så sjarmerende! Litt senere på ettermiddagen kom Jenny settende, og stilte seg ved stolen min hvor hun hoppet på bakbeina fordi hun ville opp og kose mer. Jeg fikk se hvordan Pomeranian skal klippes, og stelles - og fikk svar på endel spørsmål jeg hadde. Det var både spennende, interessant, og ikke minst koselig - og jeg håper vi får anledning til å treffes igjen. Smile

Posted by Shamini on October 27, 2008 – 6:23 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.