dysfunksjonell.no
23Oct/080

Møte med NAV

Da var samtalen med NAV unnagjort. Jeg har fått tildelt en kjempehyggelig saksbehandler, og jeg er igjen ved godt mot! Smile Sjekket nettbanken min igjen idag klokka 12:33, før jeg skulle i møte, og endelig var trygda på plass på konto - ikke et sekund for tidlig, og umiddelbart rant 4500,- ut av konto for å betale forfalte regninger. Jeg fikk både telefonnummer og mailadresse, sånn at jeg skulle kunne nå henne likevel om hun ikke var tilgjengelig på telefon, og det er jo betryggende. Nå er det bare å vente og se hva hun finner ut etter å ha gått gjennom papirene mine, så får vi se om jeg får noen ekstra kroner å rutte med, det hadde unektelig vært kjekt!

Posted by Shamini on October 23, 2008 – 2:07 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Så bra du har fått en hyggelig saksbehandler! Jeg vet hva jeg snakker om når jeg sier det er fantastiskSmile nå er ikke jeg så enkel alltid da, men likevel fant jeg ei som er kjempebra og det er gode greier!Grin

    Og ja, ideen din med lua var kjempekul, tusen takk, er så glad i rosaørelua mi og fint du likte dinSmile

    sipusas siste bloginnlegg: Katter er heldige, fordi….


Leave a comment

No trackbacks yet.