dysfunksjonell.no
22Oct/080

Blåbærmuffins!

Husker ikke helt når det var, men jeg kom over en pakke med "Betty Crocker Blueberry Muffins" på Ultra her for en stund siden. Jeg har alltid vært fan av kakemix, for det kan til og med jeg lage noe av - og i de fleste tilfeller smaker resultatet minst like godt som om man skulle gjort alt fra bunnen av. I helga hadde jeg lyst på muffins, rykende ferske sådan. Akkurat den dagen var Bodil med på butikken, og siden jeg allerede hadde testa disse ei uke tidligere, måtte jo hun også prøve, og hvordan dét gikk kan du lese om her. Jeg fikk kjeft etterpå, fordi den godeste Bodil hadde klart å spise hele pakken med muffins alene, og det var jo selvsagt min feil siden jeg hadde fortalt henne om muffinsen. Lett å påvirke, vennen - det kan jeg dessverre ikke gjøre noe med! Wink

Betty Crocker Blueberry MuffinPersonlig har jeg store planer for denne muffins-mixen. Den er nemlig akkurat passe søt, og blir kjempeflott og luftig når den er ferdig stekt. Perfekt! Tanken som slår meg da er jo at det må jo fungere å ha i andre ting istedet for blåbær? Det letteste hadde jo vært å kjøpe vanlig mix uten bær, men da må jeg gå for den fra Regal, og den er på langt nær like god som Betty Crocker. Vi forsøkte en liten vri, og bytta ut blåbærene med finhakket Yade Kaffe Latte-sjokolade istedet, og det ble en suksess! Liker du muffins? Test disse!

Foto: © Shamini Thevarajah '08

Posted by Shamini on October 22, 2008 – 4:37 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg vil komme og smake!! Jeg liker alt som er godt men har ikke tid til å bake selv. Så nå skal jeg sannelig ta meg en smakerunde ser jeg!hehehe. Kansje man kan byte ut blåbær med kindersjokolade for det er jeg så glad i…hehehe!

 2. Du er mer enn velkommen på besøk, vet du vel – så det er bare å ta deg en tur! Si fra dagen i forveien, så skal jeg sørge for å ha muffinsene klare. Wink

 3. Bake muffins til meg når jeg kommer også vennen? Razz Hadde vært noe det, kommet til nybakte blåbær muffins hver dag. Bare så dumt att jeg tror det ville hadd en meget uheldig effekt på kleskapet mitt med tiden. HeheSmile

  Kindersjokolade i muffins hørtes jo bare helt sinsykt digg ut! Det må helt klart testes!

  Bodils siste bloginnlegg: Brrr!

 4. Nybakte muffins hver dag? Er du morsom? Da får du søren meg bake dem selv! Wink Jeg er ikke helt sikker på om jeg er enig i at Kindersjokolade hørtes godt ut i muffins, men jeg kan godt tenke meg at det må være godt i boller feks. OK! Nytt prosjekt på gang, jenter. Grin

 5. mmm dom är mumsiga. prova att blanda i hallon i smeten (eller peta ner lite hallon i formen), alt hela blåbär, blir skitgott.

  chockladsmeten blir bäst med en bit nedstoppad dumle eller chocklad i formen…^*fnissar*

  har jag HÖRT alltså… ^*harklar*

  Wink

  Lindas siste bloginnlegg: så underbart!

 6. Haha, du har hørt det ja? Spennende. Wink Det er hele blåbær i denne mixen, jeg tror det er det som gjør den så god som den er. Og ikke smaker den “fake” heller! Kommer til å prøve med banan, enten most eller i biter, neste gang – jeg elsker banankake. Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.