dysfunksjonell.no
16Oct/080

Jakke fra Stormberg

Stormberg Raft SoftshellJakker er et evig problem med meg, for jeg får helt noia om de er tjukke og tunge, og det er jo gjerne litt av greia med at en jakke skal holde en varm. Vel, ikke meg - jeg klarer det ikke, og får helt klaus. Nå har jeg i et halvt års tid sikla litt på en jakke fra Stormberg, som har hatt en prislapp på 899,- kroner overalt hvor jeg har sett den - og personlig syns jeg nesten tusen kroner er litt i overkant å betale for et klesplagg. På det planet eier jeg nemlig ikke jentegéner! Igår var jeg innom Stormberg.no for å kikke litt, og fant ut at de hadde salg på endel klær - deriblant den samme jakken som jeg hadde sikla på: Raft Softshell D i eggehvit. Grin

Jeg syns beskrivelsen av jakken høres meget lovende ut, og jeg gleder meg til å ta den i bruk. I og med at jeg har tafset på den i butikk, så vet jeg jo at den er både lett og flott, men jeg håper intenst at den kan hjelpe meg å holde varmen de gangene jeg må ut i høst- og vinterværet. Og skulle det vise seg at den overhodet ikke funker på meg, så kan jeg bare benytte meg av angreretten og få pengene tilbake. Kjempekjekt! Hva var det aller beste? Den var satt ned til 399,- kroner, og det er jo derfor unødvendig å fortelle at den i skrivende stund er på tur hjem til meg!

Foto: © Stormberg

Posted by Shamini on October 16, 2008 – 1:31 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Blir vel rett å si ENDELIG når det kommer til den jakka der vel? HeheSmile Blir spennede å se om den passer deg iallefall, og den ikke passer til deg, men til meg så kjøper jeg den mer en gjerne av deg. Kjempe tøff var den! (Å ja, jeg vet jeg har en som er nesten lik, foruten fargen, men det gjør vel ikke noe?Razz)

  Bodils siste bloginnlegg: Overaskelse!!!

 2. Endelig, ja – så absolutt! Jeg tviler på at du kan kjøpe den av meg, med tanke på at du bruker M i den du har, og jeg har bestilt den i XS til meg. Smile Tanken er at jeg skal slippe å se ut som en bodybuilder i den, og ikke ha tre meter jakke tilovers som må pakkes, brettes og krølles til for at jeg skal sitte godt. Noe under bruker jeg jo ikke uansett, for da er jeg jo akkurat like langt som med en TJUKK jakke. Razz Slitsomt!

 3. du hjärtat… prova att försöka gissa storlek på vinterjacka med växande mage… *hua* får nog köra med öppen jacka iår. lär inte gå att stänga någon.. *lol*
  Köpa stickad filt och slå runt magen.. Wink

  kramiz

  Lindas siste bloginnlegg: så underbart!


Leave a comment

No trackbacks yet.