dysfunksjonell.no
9Oct/080

Rapport fra Gløshaugen

I skrivende stund sitter jeg i en meget intrikat forelesning på Gløshaugen. Ånei, fortvil ikke, jeg har ikke gått over til den onde (les: nerdete) siden. Ikke helt enda. Det har seg nemlig slik at jeg henger med Øyvind, på en av hans forelesninger - som jeg forøvrig ikke orker å prøve å følge med på engang. Bla-bla-bla. Jeg har lest 41 sider i Terry Pratchetts "Pyramids", og det er da noe? I tillegg har jeg sjekket It's Learning ca. 4 ganger, og sjekket mailen min omtrent dobbelt så mange ganger. Intet nytt å melde, gitt. Om 22 minutter er den tredje timen med forelesning over, og planen er å sette kursen mot Torget for å finne noe å putte i magen. Bare for å avklare en liten ting, så leser jeg ikke så sakte at jeg ikke har fått unna mer enn 41 sider på tre timer. Skole og forelesning har bare en sånn svevende effekt på meg - hjernen min produserer mange fargerike, spennende og absurde tanker som gjør at jeg overhodet ikke kan konsentrere meg om det jeg gjerne vil, eller iallfall burde konsentrert meg om. Dessuten er jeg sulten, og jeg har lyst på ost.

Posted by Shamini on October 9, 2008 – 3:56 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Slemme fantasien! Den dukker opp hos meg også og spesielt når jeg virkelig må konse på noe.

  2. Ja, men er det ikke merkelig? Den oppfører seg på samme måte når jeg MÅ sove, fordi jeg skal opp tidlig eller lignende. Sliiiitsomt!

    Shaminis siste bloginnlegg: Access USA, del 2

  3. Bla-bla-bla? Observabilitet og tilstandsestimatorer er ikke bla-bla-bla! Men det var kos at du var med Smile

  4. Blæ.. Forelesninger. Wink

    Licotas siste bloginnlegg: Men in Black – Will Smith.


Leave a comment

No trackbacks yet.