dysfunksjonell.no
9Oct/080

Access USA, del 2

I slutten av juli fortalte jeg om at jeg hadde opprettet en konto hos Access USA Shipping Inc., et konsept du kan lese om her eller her. Selv om jeg er aldri så glad i shopping fant jeg ut at jeg ikke kunne bestille noe bare for å sjekke ut om konseptet fungerte like bra som det så ut som, så dermed tok det litt tid før jeg fikk testet det hele selv. Jeg bød på en LeSportsac Tokidoki Bocce Fume-veske på Ebay hos en selger som ikke ønsket å sende varene sine ut av landet, og jeg bestemte meg for å oppgi USA-adressen min dersom jeg vant vesken. Budvinner ble selvsagt meg, og jeg fikk kjapt mail fra MyUS om at det hadde ankommet en pakke til meg, og at den ble liggende til jeg bad om å få den videresendt til Norge. Nå hadde jeg vel egentlig glemt hele pakken, inntil jeg fikk en mail fra MyUS den 6. oktober om at den hadde ligget der i 67 dager, og at det ville påløpe et gebyr på $5/mnd hvis jeg ønsket lengre lagring. Derfor logget jeg kjapt inn, førte opp verdien på pakken, og trykket på "request shipping" - knappe seks timer senere fikk jeg en mail med beskjed om at pakken min var sendt avgårde med DHL. Idag, 9. oktober, ringte Jimmy på - og vips, jeg var en veske rikere. Det tok altså i underkant av tre dager å få tilsendt en pakke fra Florida til Trondheim. Fantastisk!

LeSportsac Tokidoki Bocce FumeLeSportsac Tokidoki Bocce

Nå gjenstår det jo igrunn bare å se hvor lang tid det tar før dette konseptet blir stoppet av norske myndigheter, for noe så genialt kan da umulig forbli tilgjengelig for det norske folk?

Posted by Shamini on October 9, 2008 – 8:38 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Den var supersøtSmile

  Bodils siste bloginnlegg: Hårnisser

 2. Takk! Jeg ble, som du, litt overraska over størrelsen på den – for jeg er ikke skapt sånn at info om “ca. lengde 23 cm” sier meg spesielt mye. “Jaja”, tenker jeg, “det funker sikkert”. Den er dog helt ypperlig til en lipgloss, mobilen og et par kredittkort! Hva mer trenger en jente? Razz

  PS: Ikke svar. Du og jeg passer ikke inn i den normale jente-kategorien. Det er så mye mer som må være med når man skal ut døra, iallfall A-planen!

 3. En annen god løsning for håndtering av internasjonale leveringer er Bongo International http://www.BongoUS.com

  Jeg har brukt dem i over et år nå og de konsolidere min amerikanske kjøp gratis og sende dem direkte til min dør, og spare meg en masse penger.

  De har masse internasjonal skipsfart info på deres nettside, og en live chat mulighet for spørsmål. BongoUS tilbyr også en betal-per-bruker alternativet mens andre e-post videresendes selskaper krever at du betaler en abonnementsavgift


Leave a comment

No trackbacks yet.