dysfunksjonell.no
3Oct/080

Postmannen.. ringer aldri?

Igår ble det ingen Kaisa-kos på meg, for Bodil fikk beskjed om å holde seg hjemme. Ja, det var ikke sånn at jeg ikke ville ha henne på jobb, men hun var tett og hadde pådratt seg feber - og i disse tider er det iallfall ikke bra for meg å byttelåne basiller med noen. Høstforkjølelsene er de verste, og influensaen kommer vel settende kom ikke altfor lenge. Nei, får prøve iherdig å holde meg frisk i år også, for jeg har hverken tid eller ork til å bli sengeliggende (hverken hjemme eller på sykehuset) - hvor kjedelig er ikke det? Når det nå engang er slik at en lungebetennelse kan bety at det står mellom liv og død hos meg, så er det ikke spesielt fristende å leke med skjebnen. Jeg er dog litt usikker på om det allerede er for sent og at noe kanskje lurker i kroppen, for jeg har hanglet litt den siste uka. Mest sannsynlig er det andre ting som er årsaken, men jeg er nå alltid engstelig for å bli syk - og da kjenner jeg jo ekstra godt etter. Ond sirkel det der.

Tenke seg til at det er oktober allerede! Om ikke lenge ser vi slutten på 2008, og inngangen på 2009. Tiden løper fra meg, iallfall føles det sånn, og jeg skjønner ikke helt hvor dagene tar veien. Likevel er det oppløftende at jeg hadde fullstendig rett da jeg spådde at 2008 kom til å bli et bra år, for selv om formen min tidvis har vært helt i dass, så har jeg hatt et av de beste årene hittil i det voksne livet mitt. Motgang er motgang, og det er angivelig den man lærer av, men jeg har på en måte ikke støtt på noen form for motgang som ikke har vært overkommelig siden jeg flyttet hit. Er merkelig hvordan bitene bare synes å falle på plass, en etter en. Livet er nesten litt som sånne oppstilte dominobrikker, hvor den første skal dra med seg resten - de svake punktene der lenken svikter er de stedene man møter motgang, og når det er ordnet opp i kan lenken fortsette å falle.

Sånn for å understreke hvor sent på året vi faktisk er, mener værvarsleren i Firefox at det er utsikter for snø ikveld, med usle 3 grader på gradestokken. Sjekket ordrestatusen min hos Ellos, og den kunne fortelle meg at leveringsdato for pakken min er 10/11. November? Det er jo lenge til. Jeg vil prøve leggvarmerne og knestrømpene mine, iallfall nå som det begynner å bli virkelig kaldt ute! Bah. Men postmannen kom med pakke til meg idag også, han hadde nemlig med seg både boka "American Psycho" av Bret Easton Ellis og Buzz! Mega Quiz - og det betyr igrunn at helga mi kommer til å inneholde minst like mye moro som vanlig!

Posted by Shamini on October 3, 2008 – 5:46 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Hehe. Det tror jeg må være den første gangen jeg har sett noen karakterisere American Psycho som MORO Wink

    Men for all del – boka er bra den, selv om den har noen litt introspektive passasjer som gjerne kunne vært krympet litt Smile

    Har du lest den før?

    PoPSiCLes siste bloginnlegg: I kissed a girl…

  2. Jeg har lest “American Psycho” to ganger tidligere, mener det var på ungdomsskolen eller videregående en gang. Husker ikke helt. Jeg var kjempebegeistra når filmen kom, for jeg trodde kanskje den ville være like bra som boka – men det var den jo ikke, så i mine øyne var den bare en stor skuffelse. Eide boka, men har ikke sett den på mange år, og dermed måtte Bokkilden bidra med et nytt eksemplar – selv om jeg på ingen måte er fan av den nettbutikken.

    Shaminis siste bloginnlegg: Perspektivemne, og Latin?


Leave a comment

No trackbacks yet.