dysfunksjonell.no
30Sep/080

Perspektivemne, og Latin?

Byturen min denne uka går nok dessverre i vasken. Grunnen til dette er rett og slett at vi har en obligatorisk mappeøving som skal leveres innen den 6. oktober, og denne skal inngå i eksamensmappa som skal vurderes ved skoleslutt. Faget er "Innføring i fonetikk", det er slett ikke det letteste faget jeg har hatt - selv om jeg syns det er meget interessant, i motsetning til de fagene jeg hadde hele første året på NTNU. Det er bare ikke helt enkelt alltid, og det er enormt mange store ord og begreper som må sitte i hodet, men jeg håper jo at det skal gå fint likevel. Sliter litt med tanke på at jeg aldri har skrevet rapport, sånn som denne øvingen krever, men det må vel ordne seg på et vis? Må øve mer på IPA, for vi har en muntlig prøve om ikke altfor lenge, men det er mest en puggesak - jeg må bare være sikker på at jeg plasserer de forskjellige artikulasjonsstedene riktig, noe jeg tror jeg har kontroll på.

Det hele begynner igrunn å bli litt morsomt igjen nå, for snart er det på tide å finne ut hva slags perspektivemne jeg skal ha når den tid kommer - i tillegg til hvilke støttefag jeg skal putte inn. Vet iallfall at jeg skal bruke Aen min fra første semester for det den er verdt, og bare bruke det faget som et av støttefagene jeg trenger. På den måten slipper jeg dessuten unna med et fag mindre i et semester, og det er jo deilig. Ellers har jeg vel bestemt meg for å velge Latin i en av de valgfrie delene, tror det kan bli interessant, dersom det lar seg gjøre såklart. Jeg tror ikke det er så dumt, for det er jo språk - og i aller høyeste grad relatert til faget, i tillegg til at jeg syns det er et spennende språk.

Håper bare jeg får orken min tilbake igjen snart, for jeg føler liksom ikke at jeg har overskudd til noe som helst for tiden. Jeg er bare sliten, og har slett ikke lyst til å jobbe med lekser når jeg burde sette meg ned og lese foran å gjøre andre ting. Det frister liksom så mye mer å sette seg på kafé med en cappuccino istedet for å dytte nesa ned i ei bok, men det kommer til å bli travelt i tiden fremover - med fler obligatoriske innleveringer.

Har noen litt overskudd å donere bort? Smile

Posted by Shamini on September 30, 2008 – 8:01 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Vi har det helt sinnsykt travelt nå vi også. Såpass at vi kommer til å klage for det er umulig å komme i mål med alt de forventer. Men sånn er det med NTNU har jeg hørt. De forventer at man ikke skal ha noe fritid :s Nåja… Lykke til i hvertfall Smile

  2. Ikke sånn helt voldsomt med overskudd, men en puselue kan jeg alltids fikse: og ja, jeg er også 29 (78-modell) og går i puselue så du er ikke alene! Jeg tar 250,- + porto, men lager luene i skikkelig luksusull altså! Hva vil du ha den i? Alpakka? Silke? Jeg har et kjempedeilig garn i ull alpakka og silke som jeg tror vil bli kjempeherlig til luene sjekk bloggen min: http://sipusa.neuro.no/blog/2008/09/20/jeg-har-fatt-i-posten-og-jeg-har-en-liten-pusny/ jeg har det i grønntoner også. Så hva sier du? Ta kontakt på mail: silunn@yahoo.noGrin

    sipusas siste bloginnlegg: Hemmelig venn!


Leave a comment

No trackbacks yet.