dysfunksjonell.no
26Sep/080

Mind yourself

Jeg har på ingen måte tenkt å begynne å blogge om Ting Som Irriterer Meg, det finnes for mange av dem allerede, men jeg finner det vanvittig slitsomt at folk til stadighet skal fortelle andre hva de skal mene, tenke og tro om ymse tema. Jeg har dels blitt avhengig av Bloggrevyen, i den forstand at jeg er innom for å sjekke hva landets bloggere har prestert det siste døgnet - og jeg kommer stadig over innlegg som dissekeres, analyseres og deretter påtvinges en eller annen tilfeldig "kommentators" egne meninger, uansett hvor patetiske de måtte være. Hvorfor kan ikke folk få sjansen til å gjøre seg opp sin egen mening? Det finnes nok av websider, nettaviser, blogger og lignende som omtaler feks. produkter, konsepter eller kjendiser på en eller annen måte - negativ som positiv - og likheten mellom alle disse er at meningene er subjektive. Uansett hvordan du vrir og vender på det, så er det akkurat det de er. Subjektive. Farget av forfatterens egne meninger.

La nå for guds skyld folk få lov til å tro det de måtte ønske å tro, mene det de faktisk mener, og tenke sine egne tanker. Hvor kjedelig hadde ikke samfunnet vårt vært om alle hadde vært identiske? Hvis jeg liker TV-serien "One Tree Hill", så skal ingen andre få lov til å fortelle meg at jeg ikke skal like serien - fordi vedkommende syns den er dårlig. Hvis jeg kler meg i svarte jeans og hettejakke, så skal heller ingen få lov til å fortelle meg at jeg er emo - fordi jeg liker "fargen". Tenk om folk bare kunne bry seg om seg selv, la andre mennesker få lov til å leve sitt eget liv og lære av sine egne erfaringer - da hadde verden vært et mye bedre sted å leve, jeg sverger.

Posted by Shamini on September 26, 2008 – 6:15 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Det var noe med det å feie for egen dør, før man begynner å feie for andres, ja.

  Veldig enig med deg!

  Licotas siste bloginnlegg: Men in Black – Will Smith.

 2. Hadde noen begynnt å feie hjemme hos meg hadde jeg blitt overlykkelig…
  Jeg liker 7th heaven og full house… Hvorfor? Aner ikke Razz

  Linns siste bloginnlegg: Jeg er dårlig til dette!

 3. Jamen! Du tar jo FEIL! Wink

  Jada jada jada… jeg kjefter og smeller og skyter fra hoften, og er sjelden enig med verden. Er det lov å komme med velfunderte kommentarer uten bastante påstander? (Ikke at JEG ikke kommer med bastante påstander, jeg bare lurer sånn generelt).

  Grin

  PoPSiCLes siste bloginnlegg: Etikk på nett – blogging og debatt

 4. Det er helt klart lov til å komme med kommentarer uten bastante påstander, jeg syns bare det blir for dumt å fortelle andre hva de skal mene – for deretter å linke i bøtter og spann til hva andre igjen mener om tema. Det henger liksom ikke på greip, og det er rimelig arrogant å tro at det man tror/mener/tenker er bedre og mer korrekt enn hva andre tror/mener/tenker – og da snakker jeg utelukkende om ting hvor det er subjektive meninger som teller, ikke hvor det er et “rett” og et “galt” svar.


Leave a comment

No trackbacks yet.