dysfunksjonell.no
22Sep/080

Champagnedråper

Idag var det endelig min tur til å hilse på vesle Kaisa, også kjent som Drops of Champagne av Machiggian, det nyeste tilskuddet i Bodils familie. Nydeligere nøste skal man pokker meg lete lenge etter! Hun så ut som en bitteliten lekehund, og tillitsfull som bare rakker'n. Dessverre fikk jeg ikke kost allverden med henne, for da jeg var ferdig på badet hadde vesle Kaisa bestemt seg for at hun var altfor sliii-iiten til å utforske verden noe mer, og dermed sovnet hun i veska si. Håper jeg får sjansen til å kose litt med henne imorra, jeg tror det blir bortimot det blir the-second-best-thing til å ha sitt eget lille kosevesen - og kjenner jeg Bodil rett får jeg helt sikkert låne Kaisa litt av og til. Kaisa (og Lillian, oppdretteren hennes) har iallfall sørget for at jeg har bestemt meg for at.. dersom jeg er i Trondheim enda når jeg får sjansen til å skaffe meg mitt eget lille kosevesen, så blir det nok en Pomeranian fra Machiggian - ja, om Lillian lar meg få æren av å eie en av Machiggian da! Grin

Posted by Shamini on September 22, 2008 – 5:44 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Selfølgelig skal du få låne KaisaSmile Ikke noe problem det vettø, hun har nok mer enn nok kos å gi til oss begge toWink

  Bodils siste bloginnlegg: Kaisa har fått egen side

 2. herremin skaper for et skjønt nurk, åååh..Synd vi ikke kan ha hund i huset. Var jo bare så nusketeSmile hihi

  Lenes siste bloginnlegg: Går litt mellom hver gang jeg skriver her ja

 3. ruskigt söt pälsboll!

  Lindas siste bloginnlegg: Saknar

 4. Jeg har jo en tispevalp til salgs nå da.. hehe… Smile
  Man får fort lyst på egne pommer når man låner andre sine.. Jeg startet med å låne en pom for lenge siden jeg også… Smile

  Lillian N. Myhres siste bloginnlegg: Noen som har veldig lyst på en tispevalp??

 5. Lillian:
  Ja du, jeg er fullstendig klar over at du har det. Hadde det vært Oscar eller Gizmo som hadde sittet der, klar for å flytte til et nytt hjem, så hadde det nok ikke vært noe spørsmål her i heimen – om jeg så hadde måttet kysse skoene til huseieren for å få lov til å ha en pelsball her. Når det gjelder å begynne med et dyr, og ende opp med mange, så har jeg egenhendig erfaring skal jeg si deg. I 2000 begynte jeg med én chinchilla, i 2006 hadde jeg vel nærmere 80 dyr i hus – det var livet mitt, og jeg storkoste meg. Wink

 6. 80 chinchilla? wow, det var mange, hehe. jeg kan huske du hadde bra mange sist jeg var hos deg da du bodde hjemme. men så mange hadde jeg ikke troddSmile

  Lenes siste bloginnlegg: meg

 7. Jeg så en sik rottelignende sak her om dagen.. hehe.. Bodil hadde med seg en hvit chinchilla som hun LØFTET ETTER HALEN??!?? Jeg syns det så ut som dyremishandling, men Bodil var av en annen mening… Smile

  Du får bestille en pom ved en senere anledning vettu.. En som kan holde Kaisa med selskap innimellom…

  Lillian N. Myhres siste bloginnlegg: Noen som har veldig lyst på en tispevalp??

 8. Lillan:
  Chinchillaen skal løftes etter halen ja, det er det sterkeste punktet på hele dyret – noe annet enn det ville være nærmere “dyremishandling” enn korrekt håndtering. Wink Ja, jeg hørte at du fikk se Halloween – han er faktisk etter mitt oppdrett, bare synd han ikke ble like flott som broren sin.

  Det blir nok en Pom etterhvert ja, og jeg håper det blir slik et av dine nydelige eksemplarer. Vet iallfall at jeg skal vil ha en hann, og jeg håper jo at jeg kanskje kan delta på en og annen utstilling – kanskje Bodil og jeg kan dele enda en hobby?


Leave a comment

No trackbacks yet.