dysfunksjonell.no
18Sep/080

Kundeservice: en vanskelig kunst

Det skal sannelig ikke være enkelt, nå sliter jeg med det motsatte av det jeg vanligvis sliter med hva dagbokskriving angår. Jeg har nemlig kjempelyst til å skrive, men ingenting spesielt å skrive om. Sitter her med en kopp rykende varm jordbærte, og tenker på alt og ingenting egentlig. Skulle ønske det var ferietid, av den lange typen, hvor man på en måte kan gjøre alt man måtte ønske - eller absolutt ingenting. Men nei, det er ikke det - riktignok har jeg fri fra skolen idag, men jeg har forelesning igjen imorgen. Det gjør at man må passe på at man får gjort unna alt som har med skole å gjøre tidsnok, og ikke minst komme seg i seng sånn at man orker å stå opp neste morgen - en ting jeg sliter litt med på generell basis. Dessuten har jeg vært i rimelig laber form den siste tiden, med nakke- og hodesmerter, og generelt liten ork til noe som helst. Håper det passerer snart, for det er slitsomt å ikke orke stort annet enn å sutre over at det gjør vondt - og ikke engang ha lyst til å gå på shopping eller kafé. Hvor kult er det at det som frister aller mest er å sitte på datarommet, og bare være alene?

Buzz! Mega QuizEn liten trøst har jeg dog, jeg venter nemlig pakke i posten - og av tidligere innlegg er det jo ikke vanskelig å skjønne at shopping hjelper enormt på humøret mitt. Jeg har shoppa litt på MPX.no, for vi trengte endel småting som kameraveske til det nye vidunderet, 2GB minnekort, 2,5" IcyBox og "Buzz! Mega Quiz" til PS2 - og så prøver jeg iherdig å handle fra Ellos.no, men det viser seg jo å ikke være spesielt enkelt. Jeg har nemlig flyttet siden sist jeg handla derfra, og nå når jeg gjerne skulle endret adressen min - sånn at jeg faktisk får pakken min, og unngår at den går i retur - viser det seg å være en tilnærmet umulig oppgave. Uvisst hvorfor. Så jeg bestemte meg for å ringe kundeservice, siden de åpenbart ikke svarer på mail - for ja, jeg har prøvd det også - og ble sittende i telefonkø i ca. 4 minutter før noen svarte. Kundebehandleren fant hverken kundenummeret, telefonnummeret eller navnet mitt i databasen, selv om jeg satt innlogget på sidene mine, og gav henne det hun spurte etter. Til slutt satte hun meg over til internettsupport som ikke hadde noen som helst problemer med å endre adressen for meg - problemet var jo bare at første halvdel overhodet ikke stemte overens med det jeg hadde gitt henne beskjed om. Dermed så jeg ingen annen utvei enn å ringe tilbake en gang til, og ble atter en gang sittende i telefonkø - denne gangen nærmere 8 minutter. Da jeg omsider fikk snakke med en kundebehandler var dette akkurat samme person som jeg snakket med først, og som ikke fant meg. Vel, hun freaka ut nesten før jeg hadde rukket å si noe som helst, men denne gangen fant hun meg og fikk endra adressen på nytt. Og gjett hva? Fortsatt feil adresse! Det kan da ikke være så forbasket vanskelig når jeg til og med STAVER det hele for henne? Jeg gadd rett og slett ikke å ringe opp en tredje gang, og sendte heller en ny mail - denne gangen akkurat sånn passe sinna. Om jeg ikke får svar denne gangen, eller adressen ikke blir korrigert, så gidder jeg ikke bestille noe som helst fra Ellos mer - og sånn er det med den saken.

Den siste pakken som ankommer etterhvert, er den forhåndsbestilte "Wrath of the Lich King" - som er den andre utvidelsespakken til World of Warcraft. Jeg var ikke helt sikker på om jeg skulle bestille den, men hver gang jeg har lyst til å spille noe så er det WoW som først dukker opp i tankene mine - og jeg har lyst til å ta det opp igjen. Kanskje bare begynne på nytt? Husker liksom ikke helt hva jeg drev på med sist, og kjenner omtrent ingen i guildet mitt lenger - det er jo litt kjedelig. Vi får se hva som skjer, "Wrath of the Lich King" ser iallfall helt fantastisk ut!

Så nå er det igrunn bare å vente på at pakkene ankommer, for da skal det spilles! Jeg elsker spørrespill, og blir nærmest i ekstase når noen foreslår å spille TP eller "Trivial Pursuit" som det heter - selv om jeg sjeldent vinner. Det er morsomt å finne ut hvor mye informasjon man egentlig har lagret i hodet, selv om man ikke bruker alt til daglig - det er nemlig overraskende mye rart, og det er helt genialt som hjernetrim. Kjempekult!

Posted by Shamini on September 18, 2008 – 5:18 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Oh. Wrath of the Lich King ja. Kanskje det eneste som får meg til å gidde å begynne å spille WoW igjen. Og den kommer i Collectors Edition, takk og lov, så da kan enda en diger boks få lov å ta opp plass i hyllen Grin

  Ellos høres jo… noe evneveike ut, faktisk – om ikke de har så kompliserte systemer at en endring ikke nødvendigvis endrer adressen din overalt, så er jo det du forteller under pari.

 2. Vet du om man kan laste ned spillet fra nette, eller må jeg kjøpe det? Jeg tenker da på WOW

  Lenes siste bloginnlegg: Går litt mellom hver gang jeg skriver her ja

 3. Ørjan:
  Ja, det er Collector’s Edition jeg har forhåndsbestilt. Gidder ikke stille meg i kø for å få tak i den, så jeg er kjempefornøyd med at man kan bestille den. Håper bare den gir meg lyst og ork til å ta “The Burning Crusade” ut av plasten.. Wink

  Evneveike ja? Vet ikke om systemene deres kompliserte, men dame nr. 2 hadde overhodet ingen problemer med å finne meg – selv om hun ikke klarte ta adressa rett. Jeg fikk svar på mailen min isted, og omsider ble adressa korrigert. Oppdateringen skjedde dog umiddelbart, og jeg er fornøyd med det.

  Lene:
  Tror ikke du kan laste ned WoW, nei – men du kan spille en 10-dagers gratis prøve på websidene til Blizzard. For oss europeere er linken: http://www.trywarcraft.com/ – det er dog ingenting å gi seg i kast med om man ikke har tenkt å spille mye, og om man ikke har råd til å betale det en online-konto koster. Selv har jeg frosset kontoen min det siste året, med unntak av en måned hvor jeg hadde lyst til å spille igjen, men la det fra meg når jeg skjønte at jeg ikke huska en dritt av hvor jeg var hen, og hvilke quests jeg holdt på med.


Leave a comment

No trackbacks yet.