dysfunksjonell.no
13Sep/080

8 år med chinchilla

Idag var det chinchillautstilling her i Trondheim, men siden jeg ikke er aktiv i miljøet lenger valgte jeg å ikke delta selv. Likevel ble det stilt dyr fra mitt oppdrett, Silver Streak Chinchilla, og to av disse ble stilt i mitt navn; Silver Streak's Guinness og Silver Streak's Pumpkin - og begge tok 1. plass, med 86 og 83,5 poeng, til min store begeistring. Det var en herlig avslutning på min karriere som oppdretter, og jeg er kjempefornøyd. Jeg vet at det ble stilt fler dyr fra mitt oppdrett, men jeg vet ikke hvordan det gikk med dem - poengsummene og plasseringene har mye med pelsstell og stell generelt å gjøre, så her skal Gine ha all ære for at mine vant klassene sine. Tusen takk, Gine! Grin

Opprinnelig hadde jeg planer om å beholde Guinness for fremtidig avl, for han er uten tvil den flotteste ungen etter det foreldreparet, men siden vi bor som vi gjør bestemte jeg meg for å selge ham til Gine istedet. Han eies derfor av Imagine's Chinchilla nå, og jeg gleder meg til å høre hvordan han gjør det både på utstillinger og i avl fremover. Dersom sjansen til å ha chinchilla byr seg igjen, så har jeg iallfall muligheten til å kjøpe en unge etter ham - og det setter jeg kjempestor pris på. Pumpkin bor hos Gine inntil videre, og det er veldig godt å vite at dyrene bor et sted hvor de har det topp.

For min del var dette en helt super avslutning på mine 8 år som chinchillaoppdretter, selv om man helt sikkert kan følge "mine dyr" på utstillinger fremover. Kanskje jeg får sjansen til å stille noen av de jeg har på utlån? Smile

Posted by Shamini on September 13, 2008 – 7:22 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.