dysfunksjonell.no
7Sep/080

Just call me Ms. Gangstah

Da var min fjerde tatovering omsider på plass, og jeg hadde den ære av å bli tatovert av Electric Linda fra Moss - en gudinne når det kommer til tatovering, spør du meg. Kikker du innom galleriet hennes skjønner du hva jeg mener. Tilbake til meg, fra nå av kan du nemlig bare kalle meg "Ms. Gangstah". Jeg hadde bestemt meg for å få tatovert "ShamRock", fordelt på to ord - fire bokstaver per hånd, i beste gangsterstil. Hvorfor akkurat "ShamRock"? Vel, litt fordi det er et av kallenavnene mine - det ble det etter turen til Dublin i 2006 - men også fordi det er det irske navnet for trekløveren, et symbol jeg holder nærme hjertet.

Trondheim Tattoo ConventionDessverre ble ikke bildene av de beste, og jeg var virkelig ikke vettskremt selv om det ser slik ut. Må med hånden på hjertet påstå at fingrene var det absolutt vondeste stedet jeg har blitt tatovert til nå, og fikk høre av en kar at jeg helt klart hadde valgt de verste stedene for mine fire små kunstverk. Morsomt, med tanke på at ingen sykepleier får nærme seg meg med en sprøyte eller lignende, med mindre livet henger i en tynn tråd - og jeg tuller ikke. Fingrene er litt ømme idag, og det er en vanesak å ikke komme borti noe, men jeg passer godt på dem! Det ser ut som om at det leges helt fint, og tatoveringen kommer bedre fram når overflateblekket og "skorpen" forsvinner. Jeg tviler dog på at jeg tatoverer meg på en Tattoo Convention igjen, for tro meg.. det koster deretter, men det er en flott sjanse til å få en tatovering hos en artist du kanskje ikke får muligheten til å besøke igjen. Ellers var det mye spennende å se på, og mange flotte tatoveringer - tror du jeg har lyst på min femte allerede? Wink

Trondheim Tattoo ConventionSyns det var litt kjedelig at Bodil feiga ut, i den grad man kan kalle det det, og at ingen hadde tid til Øyvind. Jeg vet iallfall at jeg skal planlegge en stor, trolig en sleeve i svart/hvitt, og da skal jeg delta i konkurransene! Den idéen krever dog både diskusjon og rådgiving med en god tatoverer (( ..ja, ordboken sier "tatoverer", og ikke "tatovør".)) som kan tegne, og skikkelig oppsparing av økonomiske midler. Akk ja, det er verdt et forsøk? Uansett, du ville kanskje se sluttresultatet? Det ble nemlig slik - med blodrester, tusjstreker og overflødig farge. Jeg kommer tilbake med nye bilder så fort tatoveringen er leget, og den omsider er blitt som den skal. Den er dessuten mye tøffere IRL enn på bilde, for bildene yter den overhodet ikke rettferdighet - det ser nemlig ikke ut som om at en 3-åring har lekt med sprittusj, selv det kanskje er inntrykket en sitter igjen med ut fra dette.

Posted by Shamini on September 7, 2008 – 5:41 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Kult! Ms. Gangstah, I bow to you! Knuckle/finger-tattoo er jo überkult!

 2. TØØØØØØØØØØØØØØØØØØFT!

  Grattis Grin

  Idril Cecilies siste bloginnlegg: Litt spam Wink

 3. Grattis! bra att du är nöjd. Smile

  *hmmmmms*

  vad hittade du för 5:e?

  Lindas siste bloginnlegg: se där ja…

 4. Som sagt – jeg hadde aldri tippet at du ville tatovere fingrene! Men det ble jo kjempeartig da. Gleder meg til å ta dem i nærmere øynesyn!

  Licotas siste bloginnlegg: Høst Smile

 5. Tusen takk! Ja, jeg er fornøyd, men jeg tror liksom det hele krever litt tilvenning. For ikke å snakke om at det er litt irriterende med ømme fingre som jeg ikke husker er ny-tatoverte. Og så blir det jo så sabla klissete med salve overalt!

  Ms. Gangstah rocks the world – no pun intended. Wink

 6. FY FAAN kor tøft!! D va kanon kult altså! Glede mæ t å sjå d in real life!!!!

  Klem

 7. Jeg syns den var knall tøff! Men det så overhode ikke behagelig ut å få den påRazz (man må lide for skjønnheten) HeheSmile Du får være med å holde meg i hånden en gang når jeg har litt bedre rådWink

  Bodils siste bloginnlegg: Flytting av Chinchilla

 8. Dritkult! Men husk å være kjempeflink til å desinfisere… De jeg kjenenr som er tatovert på convention har alle fått betennelser siden miljøet ikke er blandt det mest sterile, med så mange folk rundt hele tiden. Gangstah-biatsj!

 9. Bodil:
  Ingen fare! Jeg lover å være med deg for å holde deg i hånda, om nødvendig. Smile Jeg kan dessuten ta bilder, dersom du tror du klarer å slippe litt innimellom! Behagelig kan jeg ikke skryte på meg at det var, men det var helt overkommelig – ikke verre enn blodprøver og denslags faenskap.

  Heidi:
  Jeg kjenner ingen som har tatovert seg på convention før, men jeg har som sagt tre tatoveringer fra tidligere (tatt i Bodø, Norge – i Dublin, Irland – og i Rethymnon, Kreta) – og har gjort det samme med denne som med dem, hva etterbehandling angår. Hun var veldig nøye med desinfisering, bytte av utstyr, osv. – og jeg har vasket den med grønnsåpe, og brukt salve fler ganger daglig. Kjenner så langt ingenting annet enn ømhet, og det er vel bare å forvente. La oss håpe at det går fint! Dog, jeg hadde overhodet ikke tenkt over at det kanskje kunne oppstå slikt – det er vel ganske logisk, med tanke på miljøet. BIATSJ! Grin

  Ellers tusen takk for alle kommentarer! Jeg var litt redd for at folk skulle synes det var kjempelame, men de aller fleste kommer med super tilbakemelding, og det er kjempekult! Viktigst uansett er at jeg er fornøyd med den, og det er jeg så absolutt. Smile

 10. Oooh, overkul! Mangler bare at den hadde vært litt opphøyd og bak fram… Wink

  krikkerts siste bloginnlegg: Vacation writeup!

 11. Har en oppå hånda mi som også gjorde ganske vondt. Kan tenke meg det der gjorde 100 ganger værre. Men tøff er den jam Grin Grattis!

 12. Det gjorde vondt ja, og denne er som sagt den som har gjort mest vondt av mine tilsammen fire tatoveringer nå. Jeg har også en oppå hånda, men syns ikke den var uutholdelig? Har vel med smerteterskel å gjøre, for etter fingrene tror jeg halsen var den verste. De er dog ikke spesielt ømme idag, så det går fremover! Grin

 13. det ble rå-stilig Grin Har tre tattoveringer jeg… har lyst på en på tinningen, men siden jeg jobber i butikk er det ingen god ide…. Er herlig med katt i huset ja, men rampete er han! Eter på strikkepinnene mine å står i !

  Sandras siste bloginnlegg: Kjekt å ha !

 14. Nå gleder jeg meg til picture-update! Grin

  Licotas siste bloginnlegg: Høst Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.