dysfunksjonell.no
4Sep/080

Silence.. Hva skjer’a!

Ettersom jeg åpenbart ikke hadde skrevet om det før, kan jeg nå fortelle deg at jeg venter på ny rullestol. Jeg har fått den elektriske, og er storfornøyd med den, men jeg venter altså på en ny manuell stol - eller lettstol, som Øyvind liker å kalle den. Den gamle er ikke eldre enn en 2002-modell, men disse stolene er jo nesten forbruksvare - jeg sa "nesten" - og den begynner å bli temmelig raklete. Stolen jeg sitter i i skrivende stund er rød. Og litt svart. Og rimelig falleferdig. Den nye stolen er blank, og svart - og jeg liker at den er så mye mer "anonym" enn denne som formelig skriker: "SE MEG! JEG ER HANDIS!", ikke at det i seg selv et noe å skjule, men ja, du skjønner helt sikkert hva jeg mener. Ellers er den temmelig lik, som i akkurat samme modell, som den gamle - men endel ting har blitt videreutviklet på disse.. 6 årene, som feks. mer sexy hjul, og langt bedre nakkestøtte med fler justeringsmuligheter. Under utprøvingen idag støtte vi på endel små problemer, så jeg har time til neste (og forhåpentligvis siste) utprøving i starten av oktober - og da får jeg den mest sannsynlig med hjem. Teknikeren skal ha ros i bøtter og spann fordi han er så flink som han er, og fordi han hele tiden henvender seg til meg for å få vite hva jeg vil og ikke vil med den nye stolen. Jeg får trinnløse beinstøtter som kan senkes 15 cm, og heves 5 cm utover standard stilling - forøvrig spesiallagd til mitt behov - sånn at jeg kan bruke akkurat de skoene, eller støvlettene jeg måtte ønske. Elsk! Det er vanvittig deilig å kunne bruke 10 cm hæler om jeg føler for det, istedet for å bare kunne bruke flate joggesko for ikke å ødelegge beina. Ellers vil jeg rose ergoterapeuten også opp i skyene, fordi han er så kjapp til å ta tak i ting, og hjelpe meg med å få tak i det jeg trenger av hjelpemidler. HMS Trondheim har vist meg at det går an å gjøre en kjempejobb når det kommer til den typen tjenester - i motsetning til hva jeg har vært vant til som bruker av HMS Bodø. Tusen takk for at dere viser at det er mulig!

Litt senere på kvelden bestemte jeg og Bodil oss for å ta en liten tur på Solsiden. Hun skulle handle noe, og jeg skulle se etter noe genialt som evt. kan holde beina mine varme når det begynner å bli kaldt i været. Jeg fant ingenting. På bakeriet bestilte vi oss hvert sitt pizzastykke, men endte opp med å spørre pent om vi kunne levere det ene tilbake, og heller dele ett - de var store! Helt OK matbit for 15,- kroner hver iallfall, selv om det ikke var den beste pizzaen jeg har smakt. Andreas hadde snakket om å ta en kaffe på en eller annen kafé deromkring, og vi fant ut at det fikk bli Choco Boco denne gangen. Selv var jeg litt skeptisk, for sist gang jeg var der smakte kaffen min ..askebeger, og det er virkelig ikke det en cappuccino skal smake! Siden Siv, en venninne av Bodil, skulle komme bort - i tillegg til Andreas og Linn, og Øyvind - bestemte jeg og Bodil oss for å tjuvstarte litt med hvert sitt kakestykke, og en tilhørende iskaffe på Bodil og en fersken smoothie på meg. Hun mente at den såkalte "smoothien" var SÅ mye bedre enn iskaffen hennes, men jeg ble skuffet. En smoothie skal da ikke smake smeltet saftis? Blæh. Da de andre omsider kom overtalte hun meg til å teste ut "After Eight"-kaffen, og den var faktisk knallgod! Dermed ble jeg fornøyd, og Bodil fikk overta "smoothien" min. Alle happy! Etter å ha skravlet masse, og hatt det kjempekoselig, bestemte jeg og Øyvind oss for å tusle bort på Ultra for å jakte på middag, og deretter satte vi kursen hjemover.

Dette med kafébesøk og lignende sosiale sammenkomster må vi seriøst gjøre til en vane, dere! Grin

Posted by Shamini on September 4, 2008 – 9:24 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg er SÅ enig med degSmile Dette må vi gjøre oftere! Snakket faktisk med Andreas om det i dag, og vi har en god plan på lager. Litt problematikk kan det kansje bli ettersom det inneholder en del trapper, men jeg er HELT sikker på att denne iden lar seg gjenomføre, trapper eller ikke trapperWink

  Nyskjerrig nå? HihiRazz

  Bodils siste bloginnlegg: Jeg begynner å se slutten

 2. Sånne 70-talls sko med pels på! Varme og gode! xD Ja jeg vet jeg var ond nå. Meeen… hva med noe sånt som skoletter eller boots av saueskinn. Har noen jeg som er kjempegode om vinteren. Problemet er jo seff å finne noen som selger det pluss finne noen man liker. Men man får jo se hva som kommer når vintersko-salget starter for alvor.

 3. Bodil:
  Ikke så veldig, for jeg tror nok jeg har en viss peiling på hva dere pønsker på. Tror jeg iallfall. Oftere! Oftere! Grin

  Linda:
  Neh, ingenting med saueskinn. Jeg vet sånn halvveis hva jeg ser etter, men jeg finner ikke noe som faller helt i smak liksom. Vanskelig, det der. Fler sko trenger jeg iallfall ikke, det er helt sikkert! Wink

 4. Jeg knakk sammen i latter da jeg leste “SE MEG! JEG ER HANDIS!” *hahaha*

  Du er så skjønn, og den nye stolen høres utrolig flott ut. Svart, blank, Mmmm..

  Licotas siste bloginnlegg: Høst Smile

 5. Altså, kaffe smaker jo da askebeger uansett, da… Razz

  krikkerts siste bloginnlegg: Vacation writeup!


Leave a comment

No trackbacks yet.