dysfunksjonell.no
3Sep/080

Den fjerde tatoveringen

Til helga går Trondheim Tattoo Convention av stabelen, som tidligere nevnt, og jeg gleder meg noe helt enormt. Jeg var ikke helt sikker på om jeg kunne klare å karre til meg en time for å få min fjerde tatovering, for jeg hadde en inntrykk om at de fleste har vært fullbooket en stund allerede, men igår fikk jeg en kjempekoselig mail om at jeg kunne få time på lørdag om jeg ville - det var nesten så jeg satte i et hyl midt under fonetikk-forelesningen min, SÅ glad ble jeg! Det kom litt plumps på meg, med tanke på motiv og plassering, men jeg har jo lenge gått rundt med en idé i magen. Jeg kommer ikke til å fortelle noe om hva jeg har tenkt å tatovere denne gangen før på lørdagen, og da lover jeg å komme med bilder first thing. Siden jeg har planer om å dra med både Øyvind og Bodil antar jeg at en av dem stiller med digitalkamera, slik at vi kan forevige det hele denne gangen også. Jeg gleder meg! Sa jeg at jeg gleder meg? Razz

Posted by Shamini on September 3, 2008 – 5:55 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Jeg gleder meg ogsåSmile

    Bodils siste bloginnlegg: Regnvær

  2. Din 4 tattis? Gosj da slår du megRazz jeg har bare en enda da, mne har lyst på en til, så er det jo det hvor vil jeg ha den. Var det vondt når du fikk den du har ved halsen? kanskje jeg skulle få Bård sitt navn på kinesisk eller ongan sine, det hadde vært noeSmile

    Lenes siste bloginnlegg: Melfjorden

  3. Din er nå ganske stor da Lene, så den teller jo for opptil fler. Ja, den på halsen gjorde vondt, men han som tok den hadde 23 års erfaring og var veldig flink – til tross for at jeg var den første, og eneste, som han ville tatovere på halsen. Og nei, vær så snill, ikke få hverken Bårds navn eller kinesiske tegn – det er så utrolig klisjé, og du har ingen garanti for at Bård blir din siste mann – uten at jeg mener å være negativ. Navn er ikke kult, med mindre det er ens barn, og da kan du heller bruke norsk – og få tatovereren til å fikse en kul skrifttype eller lignende, for å gjøre den spesiell.

  4. Okei, da skal jeg ikke gjøre det..Får se om jeg ikke finner en stilig en når jeg bestemmer meg for å få en til..Hehe joda den er jo det, men må vel få fiksa på den snart. Men vet ikke helt hvor jeg vil ha neste.

    Lenes siste bloginnlegg: Melfjorden


Leave a comment

No trackbacks yet.