dysfunksjonell.no
1Sep/080

Høst, atter en gang

Tiden går skremmende fort, og vi har allerede nådd september måned. Det er ikke mer enn fire måneder igjen til jul, jo. Jeg syns ikke det er lenge siden det var jul, og Øyvind var hjemme på en ueeeendelig lang juleferie - noe det selvsagt bare virket som for meg. Bodil sa det idag, at været ute skulle tilsi god temperatur med solskinn og klar blå himmel, men idag var det slett ikke så varmt ute som det kunne se ut som. Høsten er her, og det er rett tidspunkt å dra på seg en forkjølelse på fordi man tror det er varmere ute enn det egentlig er. Tror jeg skal luske innom en klesbutikk og finne meg et skjerf, eller et sjal. Det er fortsatt ikke for kaldt til å dra på skolen med hettejakke, så lenge det varer, men det hadde nok vært bedre med noe som varmer litt i halsen. Det hjelper iallfall meg med å holde varmen. Det skinner vel kraftig igjennom, men jeg er ikke en av høstelskerne. Det er en vakker årstid, for all del, men hakk i hæl følger vinteren, og det er den årstiden jeg liker aller minst. For meg er høsten kun et tegn på at vi går mørkere, og kaldere tider i møte, og jeg syns ikke det er videre koselig. Gi meg lys, skinnende sol, varme og muligheten til å gå lettkledd - da er jeg i mitt ess!

Igår brukte jeg og Øyvind fler timer på å rydde på plass DVD-samlingen, og sette filmene i hylle sortert etter alfabetet. Endelig, jeg er vel heldig som har verdens søteste kjæreste! Jeg er pedantisk når det kommer til orden i sysakene, og der gjelder spesielt at ting er sortert etter størrelse, farge og gjerne alfabet. Igjen, jeg er rimelig sikker på at jeg lider av OCD på et eller annet plan.. Uansett syns jeg det er kjempegreit å ha en samling det er lett å finne fram i, spesielt når den inneholder 400+ eksemplarer - og til stadighet vokser, det er alltid noen som vil låne noe og lurer på hvor de skal finne akkurat det de leter etter. Kryssjekket dessuten filmene jeg har her med lista mi, og på den måten fant jeg ut at jeg mangler to DVDer: "Flatliners" og "Lilja 4-ever". Sistnevnte vet jeg at noen har lånt, så den skulle vel være grei å finne igjen. Førstnevnte var ingen spesialutgave, så dersom jeg ikke finner den igjen får jeg heller kjøpe en ny. Jeg har forøvrig dobbelt opp av et par filmer (ulike utgaver), så det kan hende jeg legger dem ut for salg - om du skulle være interessert.

Og så har jeg så uendelig lyst til å handle hos Dragens Hule, for Tom selger så utrolig mye kult. Da han jobbet hos Avalon i Oslo var jeg alltid innom for en prat når jeg var på den kanten, og kom alltid ut med armene fulle av kule ting. Nå som Tom har startet opp sin egen nettbutikk, har jeg ikke akkurat mindre lyst til å handle hos ham - og jeg håper jeg får anledning til å besøke ham i den fysiske butikken han åpner i oktober! Lykke til, vennen - jeg håper det går superbra, og at dette er en butikk som kommer til å ekspandere og bestå i lang, lang tid fremover. Bare så synd at kontoen min ikke er like glad i å støtte butikken økonomisk, som jeg er. Wink

Posted by Shamini on September 1, 2008 – 3:57 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Kan jeg få tipse om DVD Profiler? Et helt genialt lite program for å holde orden på DVD-samlingen. Det tar en stund å registrere alt, så klart, programmet har ikke mulighet til f.eks. å importere fra IMDB, men samtidig så er helt genialt når man endelig får gjort det.

  Man har også mulighet til å registrere utlån, når filmene blir sett, av hvem, etc.

 2. Jeg har faktisk kjøpt og betalt utgave av DVD Profiler, men det har liksom aldri falt i smak hos meg. For det første er bildene dårlige, og i mange tilfeller feil, og det er slitsomt å holde oppdatert – syns jeg. Jeg har egentlig en database som ligger på nett, laget av yours truly, som fungerer helt ypperlig – sånn i tillegg til den manuelle lista mi, som jeg liker å klusse med. Det finnes liksom grenser for hva selv jeg gidder å registrere, OCD eller ei.

 3. Heisann og tusen takk for besøket i bloggen Smile Så moro at du har hatt en katt fra Ratøyens Grin Gleder meg sinnssykt til helgen, blir å hente hjem pusen på lørdag. Tittet innom linken du har lagt ut til Dragens Hule… der var det mye spesielt og stilig stash ja, kunne tenkt meg å shoppa litt der selv jeg!
  ha en fin fin kveld Smile

  Sandras siste bloginnlegg: Tim Tim

 4. sortera DVD… brukar jag också göra. Eller sortera och sortera, brukar snarare kasta tillbaka dom i lådan när dom är för många på golvet..*fnissar*

  Vet duuuuu…. jag har en lila barnvagn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =D=D=D=D
  *hoppar å jublar*

  Lindas siste bloginnlegg: helt överlycklig!

 5. Tror du skal komme deg en tur på besøk til meg og sortere filmene mine også. Jeg har ikke verken tålmodighet eller praktisk mulighet til å klare det der alene nemeligWink

  Bodils siste bloginnlegg: “Handletur”

 6. Sandra:
  Det var da så lite. Jeg elsker katter, og er oppvokst med en mengde ulike varianter. Dessverre er jeg ikke fan av å ha innekatter, og derfor vil jeg ikke ha katter så lenge jeg bor midt i byen – hvilket er et must, når man studerer ved NTNU. Kommer til å kikke innom hos deg fler ganger, så kan jeg iallfall kose meg med informasjon og bilder av Tim Tim!

  Linda:
  GRATTIS! Vognen var kjempefin, så jeg skjønner godt at du ville ha akkurat den, jeg! Det teller dog liksom ikke som “sortering”, når det du faktisk gjør er å kaste dem ned i en skuff! Makan. Grin

  Bodil:
  Jeg.. eller Øyvind, mener du? Wink

 7. joho visste… tecknat i en låda resten i en annan låda och brända i egna pärmar… *fnissar* det är sorterat. Så det så! Wink

  mmmmm visst är den skitfin. Svärmor ska dessutom sy en jättefin filt till den i matchande färger + skötväska i svart tyg med lila sömmar så den passar till vagnen. =D

  *thihi*

  Lindas siste bloginnlegg: helt överlycklig!

 8. OK, OK – det er iallfall litt sortert. Jeg mener, man kan vel ikke forvente at alle har OCD nok til å sortere filmer, bøker osv. etter alfabetet! Husk å komme med bilde av vognen når du har fått den, og har fått til den – gleder meg til å se hvordan den blir. Smile

  Shaminis siste bloginnlegg: Høst, atter en gang

 9. ligger ju en bild i min blogg…Wink

  Lindas siste bloginnlegg: helt överlycklig!


Leave a comment

No trackbacks yet.