dysfunksjonell.no
30Aug/080

“Wall-E” [2008]

Wall-EØyvind og jeg tok turen på kino igår for å se den nye animasjonsfilmen fra Disney og Pixar, nemlig "Wall-E". Det var premiere igår kveld, og det var selvsagt tjukt av folk overalt. Dermed ble vi stående så lenge i billettkø at vi trodde vi måtte endre planene til forestillingen etter, men det gikk på det berømte håret. "Wall-E" fanget interessen vår da vi var på kino sammen med Jarle og May-Kristin for å se "Kung Fu Panda" og de viste traileren til denne nye filmen, så den måtte jo sees!

Personlig syns jeg ikke at den rangerer blant beste filmene disse skaperne har prestert, men den var i aller høyeste grad både morsom og søt. Wall-E selv er utrolig sjarmerende og finner fort plass i hjertet ditt om du lar ham få lov, på lik linje med de fleste andre figurene som har fått liv av Disney og Pixar. Filmen hadde ekstremt lite dialog, noe som gjør det temmelig irrelevant om du velger å se den på originalspråket eller med norsk tale, og jeg syns ellers det var kult at Apple Inc. stod for stemmene og lydeffektene robotene i filmen lagde. Om du liker denne typen film er den absolutt verdt å se - men pass på at du får med deg høstens kortfilm "Presto" også, den er nemlig helt genial.

Karakter: 4/5
"Wall-E", IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0910970/

Illustrasjon: © Disney & Pixar Planet '08

Posted by Shamini on August 30, 2008 – 8:50 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Den der har jeg også lyst til å se! Dog ETTER Kung Fu Panda… Den tror jeg er gøyere Razz

    Linns siste bloginnlegg: Splitter Pine!

  2. Jeg vet egentlig ikke helt hvilken av de to jeg vil klassifisere som den beste, for jeg syns egentlig ikke at noen av dem er av de beste jeg har sett. Kjempesøte, og underholdende er de uansett! Smile Og om man er Disney og/eller Pixar-fan er det et must å få dem med seg.


Leave a comment

No trackbacks yet.