dysfunksjonell.no
30Aug/080

Tatoveringer

Igår klippet jeg meg. Har lenge tenkt på å gjøre det, men det var visst umulig å få tak i hun som pleier å fikse den biffen. Hun har tidligere gjort en kjempejobb, så det var litt nedtur, men en kjapp tur innom Sjakk Matt på Solsiden gjorde likevel kort prosess på det lange tjafset mitt. Eller.. jeg ba frisøren klippe ca. 10 centimeter på lengden og klippe det opp litt, noe hun selvsagt også gjorde, men jeg har fortsatt skrekkelig mye hår igjen. Hvor langt var det egentlig? Føles iallfall mye bedre nå, og jeg slipper å engste meg for at det skal sette seg fast i hjulene mine. Det begynner å bli riktig ille når ukjente forbipasserende stopper meg for å fortelle meg at jeg har håret hengende i hjulene. Tenkte på å klippe meg helt kort, igjen, men det ble ikke denne gangen - orker ikke en frisyre som trenger masse stæsj i form av gelé, spray eller lignende uhumskheter. Hvis det ikke holder å dra børsten gjennom det, så kan det pokker meg bare være.

Ellers skjer det igrunn lite i Bartebyen. Jeg gleder meg selvsagt en hel masse til neste helg, for da er det Trondheim Tattoo Convention 2008, og det tror jeg blir kjempespennende. Du skal ikke se bort fra at det blir en fjerde tatovering på meg, dersom jeg finner en som ikke allerede er fullbooket. Klarer liksom ikke helt å falle til ro med den første jeg tok, så det kan hende jeg bestemmer meg for å tatovere over den, eller fikse på den etterhvert. Litt usikker, er vanskelig å bestemme seg. Uansett syns jeg selv den er både skjev og for liten, så vi får se. Ser uansett frem til to hele dager med spennende bodyart! Det har dukket opp en ny tattoo-idé i hodet mitt, så jeg er nødt til å ta meg en prat med en eller annen som er god til å tatovere, og se om vi kan komme frem til noe bra i fellesskap. Har igrunn bestemt meg for Elton hos Tattoo World her i Trondheim, men dersom noen av de utenlandske har tid når helgen kommer, så kan det hende jeg endrer planene mine.

Den som bare kunne hive seg på et fly til Miami, og besøke Miami Ink sånn helt uten videre. *drømme* Det hadde vært fint! Faren hadde jo bare vært at man mest sannsynlig hadde endt opp med langt mer enn én, eller to tatoveringer - og i overflod blir det mer "tacky" enn stilig - og veldig mye slankere konto. Jeg vet folk har ulike meninger om tatoveringer generelt, men jeg syns da at de som ønsker å tatovere seg, eller ta piercinger for den del, skal få lov til det - det er de selv, og ingen andre, som må bære dem til veien tar slutt.

For min del er jeg litt spent på om det blir tatovering på Bodil, eller ei - jeg vet at hun vil nemlig. I'll get back to you on the matter, jeg lover!

Posted by Shamini on August 30, 2008 – 9:14 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. JA!!! JEG VIL!!! Men, så var det den biten med penger igjen da vettø. Forbanna stress det der! Men en ting er sikkert, neste helg vet jeg hvor jeg skal væreWink

 2. klippa sig kort, jo jo du är inte rädd om smalbenen du inte… *mutter*

  Lindas siste bloginnlegg: Så äntligen..

 3. Bodil:
  La oss nå se hva som skjer neste helg? Jeg gleder meg! Grin

  Linda:
  Ops, jeg hadde glemt “smalbenen”, jeg.. Unnskyld! Grin Det ble jo ikke kort denne gangen. Jeg kunne sendt deg det jeg klippet av, men du vet.. jeg er bare blond på INNsiden, så jeg vet ikke om det hadde hjulpet deg allverden. Wink

 4. så som mitt hår rasar av mig så kan jag behöva all hjälp jag kan få…*snyftar*

  Zebrarandigt är väl snyggt? Wink

  Lindas siste bloginnlegg: Så äntligen..

 5. “Se der går en ZEEEEEBRA!” .. *synge* .. Zebrastripete hår hadde sikkert vært kult det. Kanskje litt fjortis bare? Skal huske på deg neste gang, du vet.. det blir nok ikke lenge til jeg må klippe meg igjen, håret mitt vokser jo som ugress. Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.