dysfunksjonell.no
28Aug/080

The American Dream..

Smucker's Goober Grape..broken into a thousand pieces! Eller.. min amerikanske drøm, iallfall. Jeg er skuffet, serru. På en måte. Fordi.. i en periode på mer ca. 8 år har jeg spurt familien min i Connecticut, USA pent om de kunne sende over en "care package" med jevne mellomrom. Denne pleier inneholde mine personlige amerikanske favoritter, som duftlys fra Yankee Candle, Mac'n Cheese, Concorde Grape Jelly og Jif eller Skippy Creamy Peanutbutter, i tillegg til småting som Goldfish og M&Ms. Senest i sommer fikk jeg både Yankee-lysene mine, og påfyll med peanøttsmør og druegelé, og lykkelig var jeg for det - vel uvitende om at.. de selger både Jif, Skippy og Smucker's Peanutbutter - både crunchy og creamy variant - i tillegg til vaskeekte Grape Jelly fra nettopp Concorde.. på Ultra!?

Misforstå meg rett, på en side er jeg overlykkelig for at jeg slipper å spare på hvert eneste gram av peanøttsmør og gelé, fordi jeg ikke orker Mills' dårlige erstatning - men på en annen side tar jo dette fullstendig kverken på den amerikanske magien! Det stopper dog ikke der, for Yankee Candle er angivelig heller ikke så spesielt som jeg har gått rundt og trodd. Ble tipset om en butikk i Dokkhuset, og hva fant jeg? Joda, helt korrekt, mine elskede duftlys fra Yankee Candle. Riktignok var det bare to som falt i smak hos meg, for butikken hadde valgt å ta inn bare sånne med ulike blomsterdufter som ikke er helt "min greie", men jeg raska med meg to esker telys. En med duften av "Crème Brûlée", og en med duften av "Clean Cotton" - det er lite som er mer magisk enn stearinlys som dufter akkurat som nyvaska klær som har hengt ute til tørk en varm sommerdag.

Hva skal jeg nå la meg fascinere av?

Posted by Shamini on August 28, 2008 – 12:01 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Strawberrynet! Grin

  Licotas siste bloginnlegg: Søndag!

 2. Du kan ta med meg på den butikken på dokkhuset å bli fasinert av att jeg også blir fasinert av lukten på disse lysene, og ikke minst går bananas derWink

  Bodils siste bloginnlegg: Savn

 3. Kjæresten min:
  Du er jo hoved-fascinasjonen min, du! Heart

  Licota:
  Måtte selvsagt inn og sjekke, men det fanget ikke interessen min umiddelbart. Hadde jeg brukt mer tid på å sminke meg og slikt, så hadde jeg sikkert kunne svi av litt (eller mye) penger på Strawberrynet, men jeg syns egentlig det blir litt bortkasta for min del.

  Bodil:
  At du fascinerer deg over butikker og varer klarer alltid å fascinere meg, det vet du vel! Butikken i Dokkhuset hadde såpass dårlig utvalg at jeg tviler på at du lar deg fascinere så veldig, men jeg tenker at det helt sikkert er mulig å be dem om å ta inn det man vil ha, siden de likevel bestiller derfra, og DA.. da kan vi la oss fascinere sammen.

  Kom med bedre forslag da! Wink

 4. Ikke om jeg så hadde fått betalt for det! H&M er ikke butikken for meg, og jeg unngår dem så langt det er overhodet mulig. Wink

 5. H&M har fått mye kult om dagen. Smile Nå har jeg handlet litt for mye der, syns jeg. Stoppe nå. Mhm.

  Licotas siste bloginnlegg: Søndag!

 6. Alt jeg har brukt penger på hos H&M har enten raknet i sømmene, mistet fasongen, mistet fargen, eller blitt ødelagt på annet vis innen kort tid. Dermed har de også mistet meg som kunde. Jeg skal dog innom for å sjekke etter en litt tjukk stilongs/strømpebukse, som kan brukes under skjørt, selv om det ikke er 20+ grader ute – kanskje jeg får brukt de 17 skjørtene jeg fant ut at jeg har, selv om det ikke er sommer lenger? Grin

 7. Yay for strømpebukser!

  Licotas siste bloginnlegg: Søndag!

 8. Clean cotton er jo bare verdens beste duft Grin

  Har aldri vært i usa, men ble kjent med yankee candle på yankeestore.no Vet ikke hvor mange ganger jeg har bestilt clean cotton nå, både til meg selv og som gaver Razz Helt avhenig av å brenne det på badet og soverommet Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.