dysfunksjonell.no
25Aug/080

Hurra for Bodil!

Da er det på sin plass å gratulere Bodil så utrolig mye med dagen! ..Ikke fordi hun fyller år, men fordi hun endelig har fått sitt eget krypinn. Smile Det er nesten så det passer seg å si "velkommen etter", for nå har vi flyttet på oss hele bunten. Morsomt, er det ikke? Wink Jeg er veldig glad på hennes vegne, og jeg håper hun får det kjempetopp i egen leilighet - jeg vet iallfall at Bodil selv er overlykkelig, og det unner jeg henne virkelig! Grin

Posted by Shamini on August 25, 2008 – 4:29 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Tusen takk vennenSmile Du vet du har å komme på besøk etterhvert, sant?

  Bodils siste bloginnlegg: Endelig avgjort

 2. Åja, klart jeg skal komme på besøk! Smile Må jo se hvordan du får det, og ikke minst låne-kose på chinchillaene dine.

 3. grattis bodil….
  ‘ler*

  Lindas siste bloginnlegg: Så äntligen..

 4. Takk LindaSmile

  Bodils siste bloginnlegg: Savn


Leave a comment

No trackbacks yet.