dysfunksjonell.no
19Aug/080

Har du mange adresser?

Nå er jeg uendelig lei av dette med ulike mailadresser, og det å måtte logge inn på en drøss forskjellige steder for å sjekke dem alle. Derfor har jeg nå satt på videresending av alle de aktive mailadressene mine til gmail-kontoen, slik at det holder å sjekke bare den - og det kan jeg jo gjøre via nett, uansett hvor jeg er hen i verden. Kjekt? Håper det løser problemet. I tillegg kan jeg velge hvilken mail jeg ønsker å sende fra, sånn at jeg kan sende fra enten student-mailen, privat-mailen eller gmailen med et kjapt tastetrykk. Grin

Posted by Shamini on August 19, 2008 – 4:16 PM

Tagged as: Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Har ulike mail-adresser selv, og har lenge kjørt videresending, veldig praktisk.

  Joakims siste bloginnlegg: Min “number one” film

 2. själv tillhör jag varianten att jag bara har en mail att hålla reda på… men sen får jag ju inte så mycket mail heller..*fnissar*

  Lindas siste bloginnlegg: avslutat..

 3. Tja… de fleste av oss har vel løst dette for lenge siden ved å kjøre IMAP og laste ned eposten til en epostklient Wink

  Men ja, Gmails funksjon for å hente inn POP-kontoer er genial (jeg regner med det var det du mente med videresending, og ikke at du faktisk videresender epostene fra de faktiske kontoene til Gmail? Det er jo tungvindt – men jeg regner med det var POP-sjekk du mente, siden du kan velge hvilke du vil sende fra Smile )

  Gmail – den besteste søteste lille epostklienten på web Grin

  PoPSiCLes siste bloginnlegg: NoFollow vs. DoFollow (nerdealarm)

 4. Ørjan:
  Nå er det (beklageligvis) engang sånn at slett ikke alle mail-tilbydere HAR mulighet for IMAP, deriblant Telenor – hvor jeg har hatt adressen min i alle år. Neida, du trenger ikke komme med formaninger, for jeg liker den, har ikke hatt et eneste problem med den, og det er den adressen alle kjenner. Dermed er det også “hovedadressen” min, som jeg akter å beholde så lenge som overhodet mulig. Videre har jeg aldri vært fan av Gmail, men siden jeg nå bor et sted hvor det ikke er mulig å sende ut mail, uten å varsle sameiet om adressen på forhånd, har jeg valgt å gå for Gmail likevel. Og nei, jeg videresender mailen min til Gmail-kontoen – om det er tungvint eller ei er relativt, jeg syns ikke det. Trenger heller ikke bruke POP-sjekk for å kunne velge hvilken adresse du skal sende fra.

  Helt kurrant for mitt vedkommende. Smile

 5. Den funksjonen finner jeg ikke. Nå har jeg en yahoo-mail, en studentmail og en it’s learning mail. Sukk. Og gmail-kontoen min da. <3

  Licotas siste bloginnlegg: Første skoledag

 6. Jeg har en haug med mailaddyer, men de fleste videresender slik at jeg bare har to kontoer (en jobb og en privat)

 7. Licota:
  Jeg vet ikke hvordan det er med Yahoo, men Bodil bekreftet nylig at det ikke funker med Hotmail – kanskje man ikke kan det med Yahoo heller, i og med at det er sånne masse-gratis-kontoer? Har du en egen It’s Learning-mail? Så.. komplisert.

 8. Har egen itslearningmail og egen stud-mail. Som er det samme, egentlig.

  Licotas siste bloginnlegg: Første skoledag


Leave a comment

No trackbacks yet.