dysfunksjonell.no
18Aug/080

Mandag Morra Blues

Jeg anser det som min plikt å oppdatere deg om hvordan min aller første dag som matte-student gikk. Vel, statistikk-student iallfall. Hovedsaklig fordi jeg fler ganger har gitt uttrykk for at jeg ikke hadde spesielt stor tro på at dette faget er kompatibelt med meg. Gjett hva? Vi gikk gjennom et helt kapittel, og da foreleseren "testet" oss i en aldri så liten regneoppgave tilhørende stoffet vi hadde gått gjennom, klarte jeg å regne meg frem til helt korrekt svar, helt alene, ved hjelp av formlene vi skulle lære. Imponert, hva? Jeg er!

Beklageligvis er jeg trøtt som ei ape, fordi.. jeg som jente måtte vaske håret mitt igår, og det skjedde vel strengt tatt ikke før inatt. Nærmere 01:30. Og da jeg omsider sovnet våknet jeg igjen rundt 05:00, og deretter drømte jeg at jeg måtte stå opp, og kunne drept da mobilen begynte å larme for å vekke oss 06:30. Hvem er det som har bestemt at vi mennesker må opp tidlig om morgenen for å studere/jobbe? Kunne ikke noen tatt hensyn til at iallfall 50% av verdens befolkning er B-mennesker, og ikke fungerer når den resterende delen med A-mennesker kvitrer i kapp med småfuglene? Uansett, jeg skulle på den første forelesningen i statistikk, og jeg klarte å karre meg i klærne, og ut døra. Som om ikke daggry, soloppgang - kall det hva pokker du vil - var brutalt nok i utgangspunktet, så skulle mandag morgen startes med matte. Mhm. Matematikk. Umenneskelig! Og slik kommer hver eneste mandag frem til slutten av november til å starte. Med matte. Jeg likte egentlig ikke mandager fra før av, jeg.

Dog, denne mandagen har ikke vært bare nedtur, for ikke bare fikk jeg se at.. hey, det kan jo tenkes at jeg har blitt mer intelligent (les: mottakelig for matematikk) siden VGS, og at jeg mestrer statistikken.. men jeg fikk også komplettert høstsemesterets boksamling på hele seks bøker, og jeg fikk tatt den første og obligatoriske kaffen på Café SiTo sammen med Bodil. Dessuten har jeg en supersøt kjæreste som sender meg SMS og lurer på om jeg har overlevd dagen. Nå gjenstår det bare å se om det er forelesning i fonetikk imorra, eller om det blir dagen for å regne de aller første oppgavene i statistikk.

Posted by Shamini on August 18, 2008 – 5:13 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Dere er og blir nattmennesker da.. Wink

    Licotas siste bloginnlegg: Første skoledag

  2. Greia med statistikk er egentlig bare å regne uhorvelig mye oppgaver så man får det inn i hendene. Når man har stålkontroll på begrepene og nyansene er det dritgøy!

  3. Jeg er enig med deg snuppa! Selv om vi måtte opp før dagen hadde begynt hadde jeg en kjempe koselig dag sammen med deg. Selv på tross av forelæsninger som jeg ikke skjønte en eneste ting avRazz *Kose*

    Bodils siste bloginnlegg: Zombiemonsteret

  4. Kan ikke fatte jeg heller hvorfor man på død og liv må opp med fuglene. Behøver ikke starte så innmari seint men et par timer senere. 6:30 er umenneskelig tidlig og jeg må også opp i den tiden hver gang jeg har forelestning. Fankerns A-mennesker *knise*


Leave a comment

No trackbacks yet.