dysfunksjonell.no
17Aug/080

Hm, statistikk?

Jeg fikk meg en aldri så liten overraskelse isted, og det var jo pur flaks at jeg faktisk oppdaget det.. første forelesning begynner nemlig imorgen, med statistikk klokken 08:15. Litt av en måte å starte mandagsmorgenen på? Opprinnelig var det oppgitt at statistikk skulle foregå på Gløshaugen, men "heldigvis" hadde de nå endret dette til forelesninger på Dragvoll. Det hadde jo vært litt kos å dra på skolen sammen med Øyvind, ettersom han er Gløs-student ((.. ja, vi er et av DE parene! Wink )), men det er litt lettere å holde styr på ting når jeg vet hvor det er, og holder til der daglig fra før av. Det var dog ikke nok! For meningen var jo at det skulle være forelesninger mandag klokka 08:15, og onsdag klokka 12:15 - men neida, onsdags-forelesningen var endret til 08:15 den også. Gah..

Jaja, Bodil og jeg skal iallfall på "bensinstasjonen" imorra, for jeg mangler fortsatt tre bøker - og de må jeg forsøke å få tak på. Tror det er viktig at jeg får begynt på statistikken så fort som overhodet mulig. Håper jeg skjønner det uten altfor mye strev! Ellers ser jeg overhodet ikke mørkt på studiene lenger, og jeg gleder meg til å komme igang. Tror ting blir mye bedre nå som vi har et eget rom i leiligheten til datamaskinene, hvor vi også kan sette oss ned og jobbe med skolerelaterte ting - uten å la oss distrahere av allverden. I tillegg fant jeg ut at instituttet mitt har rundt 70 forskjellige språkkurs som er mulig å få låne - hvor spennende er ikke det? Jeg vet iallfall at jeg skal benytte meg av det på høyt nivå! Grin

  SKOLEBØKER SELGES  

Skal du studere til en Bachelor i Språk og Litteratur ved NTNU Dragvoll fra høsten, med fordypning i engelsk? Da har jeg meget pent brukte bøker til salgs! De fleste bøkene er ubrukte, og har knapt vært åpnet - både fra høst- og vårsemesteret 2007.

Posted by Shamini on August 17, 2008 – 10:21 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Vet ikke om det er bra å reklamere for at skolebøkerne knapt har vært åpnet Razz

 2. Jøss… den som leter finner… profilen din var ikke åpen for hvermannsen, men jeg fant deg inne hos Bodil… Joda, Dragonheart er en skjønn liten mann… men trykk på liten for han blir nok veldig, veldig liten… Han er nok ikke den mest masete valpen og står ikke fremst i matkøen.. Smile

  Mvh Lillian & co

  Lillian N. Myhres siste bloginnlegg: Valpene til Bea er 1 uke gammel… Møt:

 3. André:
  Klart det er bra! Det betyr ikke annet enn at jeg har vært meget forsiktig med dem, og at du får valuta for pengene. Wink

  Lillian:
  Beklager! Det var ikke meningen å være vanskelig å finne, men jeg bruker ikke wordpress.com, så det er derfor profilen er “stengt”. Kjempehyggelig at du legger igjen en kommentar til meg, jeg er stadig inne og “sikler” på Dragonheart.. at han blir liten hadde jo bare vært en fordel for mitt vedkommende, i og med at jeg sitter i rullestol, og godt kunne tenke meg en “fanghund”. Bodil snakker uansett om å ta turen på besøk til deg, så det kan tenkes at jeg slenger meg med – om jeg får lov til å komme og se. Smile

 4. Hva er en Gløs-student? Smile

  Licotas siste bloginnlegg: Første skoledag

 5. En som studerer ved Gløshaugen, og ikke ved Dragvoll.
  For mer oppklarende informasjon: les denne artikkelen. Wink

 6. Bare å stikke innom når valpene begynner å bli litt eldre… De er ikke søte før de begynner å bli 6-8 uker likevel. Da begynner de derimot å bli så søte at selv folk som misliker hunder smelter… altså det er en viss risiko for at du ikke klarer å dra hjem uten ham.. hehe

  Lillian

  Lillian N. Myhres siste bloginnlegg: Valpene til Bea er 1 uke gammel… Møt:


Leave a comment

No trackbacks yet.