dysfunksjonell.no
15Aug/080

Phonetics, here I come!

Nå er første skoledag unnagjort, og jeg aner ikke hvor jeg har fått det nye, gode motet fra. Kanskje det var følelsen av å være tilbake, kanskje det var muligheten til kafébesøk i fleng, eller kanskje det rett og slett bare var oppstarten på rutinelivet? Ikke vet jeg, men jeg ser plutselig ikke svart på høsten lenger. Iallfall ikke hva skole angår. Var innom Tapir og fant en pensumliste, og så farta jeg rundt for å prøve å finne iallfall noen av bøkene kommende semester krever. Jeg endte opp med totalt fire bøker, og summen kom på hele 1006,- kroner - hårreisende, spør du meg! Beklageligvis mangler jeg fortsatt et hefte for ExFac, og bøker for statistikk, så det kommer til å bli dyrere. Den positive tingen i det hele er at det iår er bøker for ExFac, og det ser jeg på som en kjempegreie - jeg mener, ifjor hadde vi bare et kompendium? Jeg liker bøker. Har jeg sagt at jeg elsker bøker?

*rawr*

Fikk meg en gledelig overraskelse rett før Humstart da, og det var at pga. en feil i timeplanen var ikke Humstart lenger en obligatorisk uke for de studentene som allerede var tatt opp, deriblant meg. Jeg dobbeltsjekket selvsagt dette, og fikk bekreftelse på mail om at jeg ikke behøvde å følge undervisningen. Likevel forsøkte jeg den ene forelesningen igår, men bestemte meg for å kjøpe boka om studieteknikk og denslags istedet, for forelesningen gav meg lite - og det er så sabla vanskelig for meg å delta på gruppetimer, av fysiske årsaker.

Neste skoledag er mandag, hvor jeg skal fortsette med ExFac - deretter skal jeg ikke ha mer forelesning før på torsdag, og da starter studentlivet for fullt igjen. Må lete opp det jeg mangler av bøker, og jeg er rimelig sikker på at jeg og Bodil kommer til å ta mange turer innom både Tapir og Café SiTo utover høsten. Wink

Posted by Shamini on August 15, 2008 – 1:31 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. JajaSmile BENSINSTASJONEN!!! Tihi!Smile Å Sit Kaffe!!! Nam nam!! *Glede seg*

  Bodils siste bloginnlegg: Mye å tenke på

 2. Er du på Dragvoll eller Gløshaugen? Du sa det kanskje en gang men jeg husker ikke. For hvis du er på Drag må vi jo treffes en eller annen gang på skolen Grin
  Er oppe på låven jeg da.

 3. Bodil:
  Gleder meg selv, jeg! Må jo nesten få i meg et par av den sinnssykt gode smoothien før vinteren kommer, sånn at jeg kan få brain-freeze under ExFac-forelesningene. Wink Hvordan går det med ventelista di?

  Linda:
  Jeg er på Dragvoll, ja – man kan ikke studere fag som fonetikk på Gløshaugen. Der er det vel stort sett bare matte- og teknologifag, og det studerer ikke jeg.. med unntak av statistikken jeg skal ha dette semesteret.

 4. Jeg står forstatt på stedet hvil jeg vettø. Nr 7 enda. Kan være det blir endringer i morgen, ettersom det er offesiell start da.. Kan jo være noen som ikke møter opp og slike ting. Jeg krysser fingrene iallefallWink Så får vi se! Du skal iallefall få oppdateringer om det blir noe nytt på den kantenWink

  Bodils siste bloginnlegg: Kakefest!


Leave a comment

No trackbacks yet.