dysfunksjonell.no
9Aug/080

Teddybjørner og mascara-engler!

Ironisk som det er, så sitter jeg i skrivende stund "hjemme" hos foreldrene mine i Steigen - nøyaktig 1 år etter at jeg flytta herfra. Planlagt var det heller ikke, men det ble nå engang sånn! Nå hadde et par andre i familien kokt sammen en aldri så liten overraskelse til vi kom hjem, for i stua satt nemlig både Christiane og Aleksander! Det var kjempekoselig å se dem igjen, for det skjer jo ikke akkurat ofte. En super gave i mine øyne! Grin

På torsdag hadde jeg altså bursdag. Tenke seg til at jeg har blitt 29 år allerede? Det føles ikke sånn, og jeg må innrømme at jeg blir litt sjokkert hver gang jeg treffer mennesker som angivelig er like gamle som meg - de er jo så mye eldre? I en periode over fler år, har jeg pleid å sende en mail med hilsen til meg selv via Nattønsket på NRK. Iår bestemte jeg meg for å bryte denne tradisjonen, men hørte på radioen likevel - og plutselig fikk jeg bursdagshilsen likevel! Øyvind hadde nemlig "juksa", og sendt verdens søteste hilsen til meg. Skal forsøke å få rippet den, sånn at jeg kan legge den ut her i dagboka mi. Etter et glass rosévin, og Nattønsket, var det på tide å finne senga - men André rakk likevel å sende dette årets første bursdagsms til meg!

Morgenen kom, og bursdagen min satte igang for alvor. Nå har jeg vel aldri kjent spesielt stor forskjell fra dag til dag mellom disse bursdagene, men humøret var på topp - og det ble overhodet ikke verre av at Øyvind hadde bestilt marsipankake til meg. Jeg elsker marsipankake! Den hadde påskriften "Shami 17,5 år", prydet av en diger grønn shamrock og en marsipanrose. I tillegg fikk jeg to gaver: nemlig bøkene "Oliver Twist" og "The Odyssey" fra Collector's Library, og en svær Tatty Teddy-bamse som holder et stort hjerte! Senere på kvelden tok han meg med ut for å spise på Old Dublin Steakhouse, min absolutte favorittrestaurant! Storkoste meg med hvitløksbrød til forrett (med kjempemasse hvitløkssmør), Guinness Black Beef Stew til hovedrett, og Bailey's Cheese Cake til dessert - og nydelig Ravenswood Lodi Zinfandel 2004 i glasset. Kunne ikke blitt bedre!

Hadde en utrolig herlig kveld sammen med deg, Øyvind - og jeg ble kjempeglad for den søte Nattønske-hilsenen, gavene, og marsipankaka. Tusen takk, kjæresten min, for en aldeles super bursdag! Heart

Ellers har jeg seriøst aldri fått så mange bursdagshilsener noensinne, som jeg fikk på torsdag! 33 stykker bare på Facebook, i tillegg til hilsninger på Nettby og SMSer fra venner og kjente. Tusen takk alle sammen, dere er herlige! ..Det var med andre ord slett ikke så ille å fylle 29.. eh, jeg mener selvfølgelig 17,5 år, og jeg avsluttet dagen min med et stort smil.

Ja, du lurer kanskje på hva en "mascara-engel" er for noe? Vel, om du legger deg til å sove med sminke på - og sover på siden, sånn som jeg gjør.. så er mest sannsynlig hele hodeputa di dekket av svarte små mascara-engler når du våkner.

Posted by Shamini on August 9, 2008 – 8:08 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. *skäms väldigt mycket^*

  =(
  Grattis i efterskott darling…

  Får skylla på omständigheterna… eller nått… =(

  Kramis

  Lindas siste bloginnlegg: På väg…

 2. Lala. Gaven min da? *fornærma* Wink

  Supert at du koste deg masse. Selv pleier jeg å hate å sove med maskara på, for vippene mine bøyer seg sånn rart. Jeg sover nemlig på magen… Razz

  Licotas siste bloginnlegg: Støtt en god sak!

 3. Kjempe bra att du hadde en toppers bursdagSmile Øyvind er jo bare så søt da! Vi må ha en liten feiring når du kommer hjem fra nord vi også da, husk du slipper ikke unna denWink

  Hils alle sammen der oppeSmile

  *Kose*

  Bodils siste bloginnlegg: Jeg hater

 4. Linda:
  Ingen fare vennen. Jeg vet at du har nok å tenke på! Håper ellers alt er bra med deg, og dine – hilse P. så mye fra meg. Kjempeglad i deg, gums! Heart

  Licota:
  Jeg er klar over at dette høres ut som en unnskyldning, men jeg var skikkelig ukonsentrert igår, og fikk ikke skrevet halvparten av det jeg hade tenkt. Beklageligvis var bursdagsgaven fra deg en av de tingene jeg klarte å utelate, men jeg skal fikse det + alt det andre jeg glemte! *suss*

  Bodil:
  Ja, er han ikke? Feiring skal vi nok til, kan jo ikke si nei til kos og moro? Skal hilse så mye tilbake herfra! Kjører imorra tidlig, så det er ikke så lenge til vi sees igjen. *klemme*


Leave a comment

No trackbacks yet.