dysfunksjonell.no
6Aug/080

“Pssst”, sa Handledemonen

Idag har jeg nesten ikke vært hjemme idag, for dagen idag har for det meste gått med til shopping. Overrasket? Nei, jeg trodde ikke det heller egentlig. Ettersom hele familien til Bodil ligger halvdøde med forkjølelse og bronkitt, bestemte jeg meg for å ta mine forhåndsregler og unngå veldig mye nærkontakt med henne. Immunforsvaret mitt er ikke allverden å skryte av, så jeg pleier å holde meg lengst mulig unna potensiell smittefare, hovedsaklig fordi jeg ikke vil ha denslags - det har jeg rett og slett hverken tid, ork eller lyst til. Dermed ble jeg og Bodil enige om at tingen var å dra "ut i det fri", og for oss betyr det som regel en tur til nærmeste kjøpesenter eller lignende. Vi endte opp på Solsiden, som vi aldri hadde utforska sammen før, og Bodil ville innom Cubus og H&M - sistnevnte en butikk jeg personlig velger å unngå så mye som mulig, men hva gjør man vel ikke for en av sine beste venninner? Wink Cubus ble beklageligvis dagens.. høydepunkt, fordi.. det første Bodil sa når vi kom inn i butikken var: "Se!", mens hun gliste fra øre til øre, og hva så jeg? Joda, et av de evinnelige lårkorte skjørtene som jeg ikke kan motstå. Som om ikke det var nok, så var dette også skotskrutet - MED bukseseler. Er vel ikke rart jeg ikke kunne motstå det? Utstillingsdukken var påkledd dette skjørtet, men også en grå t-skjorte med Minnie Mouse-motiv, som forøvrig passe kjempegodt sammen.. det er klart den også fikk være med meg hjem. Da vi kom lenger inn i butikken oppdaget vi fler stativ med salgsvarer på, blant annet bukser til 100,- og 50,- kroner - og jeg fant meg en slitt lyseblå jeans, og en grønn Cargo-bukse til den totale sum av 150,- kroner. Fornøyd? Kjempe! Grin Før vi hadde rukket å forlate Solsiden, hadde jeg ervervet meg to små flasker Depend neglelakk, en stor flaske L'Oréal Absolute Repair sjampo og tre kulepenner i ulike farger - i tillegg til de allerede nevnte klærne.

Vi tok også turen på Jordbærpikene, som jeg ikke engang visste fantes på Solsiden, hvor vi spiste frokost. Gud, det er godt med venner som syns frokost er minst like amatørmessig som jeg syns - på den måten finnes det stort sett alltids noen å spise frokosten min sammen med. Wink Testet ut en hvitløkspanini med kylling, bacon og mangosalsa - og tror det forblir med den ene gangen. Jeg trodde panini var en flat form for sandwich, og ikke et rundstykke, og ble dermed noe skuffet. Og mangosalsaen skal jeg ikke begynne å kommentere engang, for eklere konsistens skal du lete lenge etter! I tillegg til maten bestilte jeg meg en Cappuccino med Amaretto-sirup, omtrent som jeg pleier - forøvrig den merkeligste Cappuccinoen ever. De hadde melkeskummet i koppen først, før de tilsatte en Espresso, noe som resulterte i.. skum. Ja, for det var omtrent bare det det var - med et hint av kaffe i bunn. Misforstå meg rett, den var god altså - men noen Cappuccino var det ikke.

Nevnte jeg Bailey's? Nei? På tur hjem stoppet vi også innom polet, sånn opprinnelig bare for å sjekke utvalget og se om de hadde noe nytt og spennende, og jeg klarte selvsagt ikke å la være å raske med meg en flaske Bailey's Mint Chocolate. Tror ikke det er lenge før jeg og Øyvind kan skryte på oss å ha et av Norges største barskap!

Denne aldri så lille shopping-spreen stoppet nok ikke der, skjønner du - for jeg og Øyvind hadde vel igrunn blitt enige om å ta den uunngåelige turen til IKEA, noe som i skrivende stund gjør at han ligger på gulvet på alle fire, og studerer deler, skruer, treplugger og monteringsanvisninger. Spennende! Razz Jeg er som sagt ingen stor fan av IKEA, men jeg skulle jo ha dette databordet jeg snakket om. Nå ble det ikke slik at jeg kjøpte hjørnebordet som planlagt, rett og slett fordi de ikke hadde det andre steder enn i Oslo, og fordi jeg fant ut at den vanlige utgaven av pulten fungerte vel så bra. Det endte dog ikke der! I tillegg ble det både CD-hyller, salongbord og ymse småtteri, deriblant kleshengere med klyper. Tenk så genialt, nå kan jeg henge opp alle disse skjørtene mine på en ordentlig måte, og spare en hylle i klesskapet, på en gang!

Nå har vi spist litt mat, og sett en episode med "Six Feet Under" sesong 4 - og Øyvind har gitt seg i kast med salongbordet, som sagt. Jeg er rimelig sikker på at det kommer til å bli meget stilig her når vi bare har fått ting på plass i leiligheten, sånn i tillegg til all luksusen som inngår i leia. Takket være Bodil ble leiligheten på Singsaker vasket ned igår - sånn at vi kunne levere fra oss nøklene idag, og jeg må innrømme at det føles godt å være ferdig med den.

Om litt mindre enn et døgn er det akkurat 29 år siden jeg entret verden - med et svart bustete hode, store føtter - og bare det ene øyet åpent. Tenke seg til.. og neste år på denne tiden har jeg planer om å være på Cuba! Wink

Posted by Shamini on August 6, 2008 – 1:41 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Hei kjære. Du handler jo som aldri før. Farlig å flytte til storbyen Wink

  Jeg sier liksågodt gratulerer her jeg, med en gang, for jeg kommer garantert til å glemme å sende deg melding og slikt, og det blir jo bare teit å komme om en uke og si “ooooops” Smile

  Så: GRATULERER MED NESTEN 3 TIÅR, kjære Smile

  Cuba, for pokker? Jeg som hadde regnet med en heidundrandes fest som jeg hadde råd til å være med påThinking

 2. Hehe, du er flink til å shoppeSmile Men det er jo det som er gøy når man først har penger i hendene, jeg kjenner til detSmile

  Cuba?? pfft du skal være hjemme slik at du kan ha skikkelig fæst å jeg kan komme og feste sammens med deg, hihiGrin

  Lenes siste bloginnlegg: Ønsker seg

 3. Nå er jeg veldig frekk og spør her, men jeg aner ikke hvordan jeg skal få tak i deg. Du må gjerne slette denne kommentaren etter å ha sett dette!

  Ang. rosa Asus Eee, hvor har han kjøpt? Norsk tastatur?

  Jeg er seriøst desperat. Frown Svar meg gjerne i min blogg!

  Monicas siste bloginnlegg: Ny datamus

 4. Ørjan:
  Storbyen er ikke farlig, den er deilig! Magisk! Vidunderlig! Så mange butikker, og så lett tilgang til dem – iallfall nå som vi har flyttet hit. Jeg er storfornøyd, jeg. Ellers takker jeg så mye for gratulasjoner! Grin Har ingen planer om å feire, eller gjøre noe spesielt ut av det, men Øyvind har bedt meg på middag på favoritt-restauranten vår – og det gleder jeg meg til.

  Lene:
  Ja, jeg tror jeg kunne vært med i NM i shopping! Spørsmålet er jo om jeg virkelig har de pengene da, for det er jo mange andre ting de egentlig burde vært brukt på istedet for klær og andre tulleting. Jeg mener, det er jo ikke akkurat som om at jeg er uten klær!

  Cuba ja – jeg vil til Cuba, og jeg har vel igrunn blitt enig med Bodil om at vi skal skeie ut og dra dit når jeg runder det o’store 30-tallet. Spørsmålet er vel heller det om det er penger på konto når den tid kommer, for vi er jo like gode på pengebruk, vi to – men blir det ikke Cuba, så skal vi da klare å slenge sammen en fest, eller hva? Wink

 5. Hvor mange penner har du egentlig nå? Du kjøpte jo to-tre stk her i Oslo også, gjorde du ikke?

  Og har du tenkt på hvilken belastning det blir på stanga i klesskapet ditt, med enda mer på den? Hihi.

  Licotas siste bloginnlegg: Tirsdag

 6. Trøst deg med at du ikke er den eneste som elsker å shoppe Grin

 7. Monica:
  Du er da ikke frekk, kjære du! Ligger en mailadresse på siden om meg, bare bytt ut det som trengs – eller fortsett å skrive i dagboka mi. Ingen fare. Jeg skal høre med ham jeg, og så skal jeg komme tilbake til deg med det, OK? Smile

  Licota:
  Hvor mange penner jeg har? En hel masse. Hver til sitt bruk – med forskjellig farge, forskjellig blekk, forskjellig størrelse og forskjellig spiss. Hater kulepenner som klatter, eller penner som får håndskriften min til å se ut som kråketær.

  Klesskapet som kollapset to ganger står igjen i nord, så ingen fare. Garderoben som fulgte med leiligheten er stor, robust og innebygd i veggen – og det er ikke mindre enn TO av den. Du skjønner, det som er her av utstyr er skikkelige og fancy greier! Grin

 8. Penner er alltid kjekt å ha masse av så den støtter jeg helt å fult ut all shopping avWink Å nei, jeg er ikke så mye bedre jeg hellerRazz Hvor mange jeg har av den typen som man kan viske bort er jeg sannelig ikke sikker på. Men så kjekt å ha ett lager liggende om den ene skal slå seg vrang, eller man skulle trenge en annen farge!

  Skjørt derimot slår du meg bigtime i, men jeg er veldig enig med deg i att de er kjempe søte. Hadde jeg bare kunne vært litt flinkere til å bruke skjørt så hadde jeg nok hadd flere i skapet jeg ogsåSmile

  Å Cuba høres alldelse toppes ut, men om det ikke skal bli noen tur, så er jeg helt sikker på att vi skal klare å ha Cubastemning, og superfeiring her hjemme også. (til en langt billigere penge, selv om det ikke skal spares på kruttet til neste år altså!)

  Kjempe gla i deg snuppa! *KoSe*

  Bodils siste bloginnlegg: Reparert scooter


Leave a comment

No trackbacks yet.