dysfunksjonell.no
3Aug/080

Semesterstart 2008

Humøret mitt er akkurat passe ambivalent for tiden. Jeg aner ikke hvorfor, men det ene sekundet gleder jeg meg grenseløst til noe, og i neste sekund vil jeg overhodet ikke være med på det som skjer. Uunngåelig. Akkurat nå sliter jeg med at jeg ikke klarer å bestemme meg for om jeg gleder meg til å begynne på studiene igjen, eller om jeg ikke har lyst til å studere overhodet. Jeg kan nok si med sikkerhet at det blir spennende å begynne på fonetikken, og at jeg har god tro på at det vil gå bra, men så tenker jeg på dette med å komme seg opp tidlig, å skulle ut når Kong Vinter har ankommet og man aller mest vil holde seg under den varme dyna, og dette med å gjøre en innsats. Det å lese på egenhånd, og gjøre oppgavene som kreves av meg, på en slik måte at eksamen nærmest går av seg selv. Det hadde vært fint, hadde det ikke?

På en måte er jeg svært fornøyd med timeplanen dette semesteret. Har skole alle dager bortsett fra torsdag, så jeg syns kanskje at det kunne vært fordelt utover færre dager, men det er greit - og det passer med alle andres skjema til høsten, hvilket er en stor fordel. På torsdagen har jeg egentlig en øvingstime i statistikk, men siden Øyvind har hatt faget trenger jeg sannsynligvis ikke å stresse med det, og da har jeg fri hele torsdagen istedet.

Mandag

 • 08:15-10:00 ▪ Forelesning: Statistikk for Samfunnsvitere

Tirsdag

 • 12:15-16:00 ▪ Forelesning og Lab: Innføring i Fonetikk

Onsdag

 • 12:15-14:15 ▪ Forelesning: Statistikk for Samfunnsvitere

Torsdag

 • FRI

Fredag

 • 08:15-10:00 ▪ Gruppe: ExFac
 • 10:15-12:00 ▪ Forelesning: ExFac

Ellers ser jeg frem til å få studielånet, slik at jeg kan bruke penger på bøker. Selv om det er skolebøker, så er det alltid gøy å gå berserk i bokhandelen - man trenger alltids en bunch med penner og denslags i tillegg! Dessuten er jeg spent på hvordan pensum kommer til å se ut, og om jeg finner det hele overkommelig. Tror kanskje det jeg ser minst frem til fremover er den aller første uken, som begynner den 13. august. Hvorfor? Vel, jeg innser at denne innstillingen er dårlig.. men det er grenser for hvor spennende "akademisk skriving" kan bli, er det ikke? Kan godt hende det kommer til å bli kjempebra å ha det kurset i bunn, men akkurat nå er det ikke veldig motiverende. Kanskje det er grunnen til at jeg ikke får bestemt meg?

Posted by Shamini on August 3, 2008 – 8:15 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Aaaah sommerferie betyr at man ikke husker ålese alle bloggene man vanligvis leser *dauer*
  Grattis med flytting, snuppers!
  Og fonetikk har jeg også hatt, håper du får samme fyren som vi hadde – han var praktfult morsom Grin
  Så ikke gråt over skolestart Wink Det er alltid et helvete mens man er midt oppi det, men når du er ferdig – tenk hvos UFATTELIG deilig det kommer til å føles å være FERDIG! Og så kommer du til å savne studenttilværelsen etter hvert Razz

  Og hvis jeg glemmer å si det i morra: Ha en glimrende bursdag Razz
  Elsker deg Grin

  Cecilie aka Idrils siste bloginnlegg: Whii Grin

 2. Jeg er redd for at jeg sliter med det motsatte, jeg – er innom “mine faste” blogger fler ganger daglig, og fruster over at ingen skriver noe nytt raskt nok for meg!

  Hadde du Jardar i fonetikk? I såfall skjønner jeg nøyaktig hva du mener, og jeg håper intenst at jeg får ser mer til ham i semesteret som kommer. Han var utrolig kul, med masse humør, og enormt talent hva læring angår. Gråter ikke så mye over skolestart dog, jeg tror bare det er den der obligatoriske uka som holder på å ta knekken på meg. Tror jo at fonetikken kan hjelpe meg ned å skaffe meg en GOD jobb etterhvert, og det er jo målet mitt!

  Ellers må jeg vel bare takke, for gratulasjoner av alle slag! Wink Men kjæreste søs, jeg har da ikke bursdag imorra? Hils Frøet og Mannen så mye fra meg, og suss Frøet – og si at jeg savner henne! Elsker deg også. Heart

 3. Jeg er sikker på att du klarer neste skoleuke så fint som bare det, og ikke minst att du syns det er godt å ha kommet igang når du er ferdig med den. Jeg tror også du kommer til å angre noe helt sinsykt om du dropper å gå skole i år. (en grunn mindre til å shoppe både penner og bøker blant annetRazz)

  For å ikke snakke om SIT kaffe som du faktisk får tilgang til en uke før alle andreSmile En uke ekstra med den gjør det hele litt mer verd det vel?

  Jeg har sagt det til deg før, og jeg kan godt si det en gang til. Du klarer det du vil klare duSmile Ditt sta beist! (posetivt ladet)

  *Smask*

 4. Oj!?

  Nei, jeg skrev visst meldinga litt for tidlig! Jises, jeg er helt på jordet xD
  Mulig jeg bare har hengt meg opp i at det står “Shami” i ca 4 kalendere denne uka XD Uff Razz

  Men husker ikke hva fonetikklæreren het, jeg, bare at han var UFATTELIG kul Wink

  Men i DAG har du bursdag… så GRATTIS!!!

  Cecilie aka Idrils siste bloginnlegg: SHAMI SIN DAG!


Leave a comment

No trackbacks yet.