dysfunksjonell.no
2Aug/080

Et aldri så lite epokeskifte

Kanskje noen venter på en aldri så liten oppdatering? Vi er på plass i den nye leiligheten, og selv om ting fortsatt står i esker rundt omkring, minsker mengden med rot stadig. Igår var jeg alvorlig møkklei, da vi skulle flytte eierens sofa ned i boden - men fant ut at den ikke engang gikk gjennom døra, etter å ha bært den tre etasjer ned. Jeg har jo endel ting som jeg har tatt med meg hjemmefra, og siden jeg eier et hus sier det seg selv at jeg har eiendeler, deriblant en svart 3+2 skinnsofa som skulle få plass i leiligheten. Dette hadde vi allerede gitt beskjed om før kontraktsignering, men det var en strek i regningen at den ikke kunne plasseres i boden! Jeg fikk igrunn ganske dårlig samvittighet, men det var det igrunn lite å gjøre med. Ikke er jeg spesielt keen på å bruke en hvit skinnsofa til en verdi av borti 30,000,- kroner - tenk om det skjer noe med den, og den må erstattes? Blir svett bare av tanken, jeg.

Beklageligvis passer ikke bokhyllene mine spesielt godt inn her, med tanke på stilen og fargen, men det går jo an å pusse dem ned, og male dem i hvitt. På det måten vil de jo passe inn hvor som helst på et senere tidspunkt, og bokhyller er jeg nødt til å ha - enten de blir brukt til bøker eller DVD-filmer. Må nok en tur innom IKEA over helga, for å shoppe mer enn bare databord - eksempelvis salongbord, DVD-skap, og noen andre småting.

Selv om ting står litt overalt enda, og jeg ikke har fått opp den stasjonære PCen min enda, så må jeg ærlig innrømme at jeg nyter den 50" store TVen, mens den varme sommervinden smyger seg inn gjennom verandadøren som står halvåpen. Langt borte høres lav støy fra trafikk, og mennesker som koser seg ute - en lyd jeg syns er koselig, som minner meg om både beliggenhet og årstid. Om det nå bare ikke skjer noe uforutsett, så tror jeg det vil bli en fryd å bo her så fort vi kommer oss helt på plass.

Og det beste, det aller beste, det er at jeg og Øyvind har flytta sammen. Heart

Posted by Shamini on August 2, 2008 – 9:27 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg elsker dere begge to, og gleder meg masse til å se den nye leiligheten! For det akter jeg å gjøre, nemlig!

 2. Du er søtest i verden, nest etter broren din.. og jeg gleder meg til du får anledningen til å komme nordover igjen! Du er alltid velkommen, vet du. Smile *kjempekos*

 3. Kul att ni blivit sambos!! =D Grattis!
  En update… Wink
  Vi mår alldeles utmärkt…=D

  kramis

  Lindas siste bloginnlegg: Hemma igen…

 4. Takk Gumman! Så bra at alt er bra, det er jeg kjempeglad for å høre. Smile Håper du er å se på MSN igjen snart? *kooooos*

 5. sitat Shamini : “nyter den 50″ store TVen, mens den varme sommervinden smyger seg inn gjennom verandadøren som står halvåpen. Langt borte høres lav støy fra trafikk, og mennesker som koser seg ute – en lyd jeg syns er koselig, som minner meg om både beliggenhet og årstid.

  savner også den 50” Smile kjenner meg igjen i stua di ja.

 6. Neimen jøssenam, er den karen her og leser? Så koselig at du legger igjen noen ord til meg. Ja, denne stua tenker jeg vel at du kjenner deg godt igjen i – det er rart å se på bildene når jeg og Øyvind var på besøk hos Liv Inger (før du flytta hit), og vi koste oss sammen alle fire. Da var det ingen som tenkte på at skulle bli vår leilighet etterhvert! Jeg må dog ærlig innrømme at jeg ikke var like fascinert av lyden av mennesker som festet hardt og intenst klokka halv fire om natta sist helg – believe you me.

  Er vel snart på tide at vi gjentar en sånn koselig kveld, bare denne gangen med oss som verter, i samme leilighet? Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.