dysfunksjonell.no
1Aug/080

Siste natt på Singsaker

I skrivende stund tilbringer vi aller siste kvelden på Singsaker. Om ikke mange timene tar vi med oss de siste eskene og setter kursen mot finere strøk! Selv om jeg er lei av rot, stress og mas.. gleder jeg meg til imorra, og det skal bli uhyre deilig å komme i orden i en leilighet som er virkelig pen. Som den nerden jeg er, er PCen min det siste som blir pakket ned.. og når den må flyttes har jeg alltids MacPus som substitutt, og kan likevel holde dere oppdaterte på hva som skjer. Smile

Signing out from Singsaker.

Posted by Shamini on August 1, 2008 – 12:23 AM

Tagged as: Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Du signet av fra MSN før jeg rakk å ønske deg lykke til, så gjør det her i stedet…

 2. Lykke til med flytting ^^

  Malin Smiles siste bloginnlegg: Odd Grenland <3

 3. André:
  Beklager, men jeg måtte ta med meg den andre stolen og sette kursen mot den nye leiligheten, sånn at vi kom oss inn med flyttelassene. Dessuten ønsket du meg lykke til helt i begynnelsen av samtalen! Takk, vennen. Smile

  Malin:
  Tusen takk skal du ha! Koselig å se et nytt “fjes” her, og å vite at det er fler enn vennene mine som leser. Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.