dysfunksjonell.no
29Jul/080

Esker Kaos Rot!

Akkurat nå er det fler ting jeg gleder meg til fremover. Det er ikke mer enn 4 dager til vi skal flytte, og jeg ser skikkelig frem til det. Ikke bare er leiligheten mye penere, men den er også større - og beliggenheten er jo bare knæsj! Følelsen av å bo blir liksom så amputert når man bor et sted hvor man ikke riktig trives, men må bo likevel - og jeg tror at den nye leiligheten vil gi mer følelse av "hjemme". Vanskelig å forklare egentlig, men om du har leid bosted, så skjønner du kanskje hva jeg mener likevel. Hele nåværende leilighet står i skrivende stund på hodet, med esker og rot overalt. Jeg begynte å bli engstelig for at vi ikke skulle rekke å pakke ned alt før innflyttingsdatoen er over oss, men det ser ut som om at vi er i rute, og at alt kommer til å gå helt strøkent. Som en aldri så liten bonus fikk jeg også sortert ut litt klær som skal lagres i boden, istedet for i klesskapet. Skjønner egentlig ikke helt hvordan jeg klarer å akkumulere så vanvittig mye klær, men det er vel de der jentegenene kanskje? Tror ikke jeg tuller om jeg sier at jeg eier intet mindre enn 10 forskjellige lårkorte skjørt i ulik utførelse. En skulle nesten tro at jeg går i skjørt oftere enn tre ganger i året, sant? Razz Ellers fikk jeg pakka vekk endel pynteting, som jeg forøvrig generelt er svært lite fan av. Jeg hater ting som bare.. står.. og samler støv, uten noen som helst nytte. Akkurat der antar jeg at jeg ikke har fått min del av det som inngår i jentepakka, men det er helt greit!

Det aller meste med flytting er stress, men én ting slår aldri feil.. man finner alltid ting man har savnet. Jeg fant isboksen som inneholder minner fra mine dager som fjortis, og blant mengder med småting lå et bilde av meg som 14-åring - sammen med broren min som tok livet sitt i 1995. Et bilde som vekker minner, og som betyr mye for meg, selv om jeg egentlig ikke kjente ham.

IKEA MikaelHar forøvrig sett meg ut et databord på IKEA som jeg har utrolig lyst på. Pappa snekra et bord til meg da jeg bodde hjemme, som jeg tok med meg til Trondheim, men jeg har ikke lyst til å begynne å skru ting i veggen i den nye leiligheten - og jeg tviler på at husverten blir spesielt glad for det. Dermed fant jeg ut at jeg kunne kikke meg rundt etter et bra substitutt, og det fant jeg hos IKEA. Jo, du har helt rett, jeg liker ikke - og har aldri likt - IKEAs kolleksjoner, men dette bordet ser jeg virkelig mon i. Nå håper jeg bare at det er plass på rommet vi har planer om å bruke til alt datastasjet, sånn at jeg kan gå til anskaffelse av det. Alle som har sett databordet mitt vet at det for det aller meste består av.. vel, kaos - men sånn blir det gjerne når jeg vil ha alt innenfor rekkevidde.

Bodil var virkelig dum idag, for hun kunne jo fortelle at jeg kommer til å bli "fullstendig nedtagget" ettersom jeg nærmest blir nabo med TattooWorld. Hvordan skal dette gå? Jeg var innom sidene deres idag, og har allerede latt meg fascinere dypt av talentet til den ene tatovereren. Det finnes iallfall ikke tvil om at jeg skal dit, og at han skal tatovere meg neste gang - det vil si, før sommeren er over. Jeg vet nøyaktig hva jeg skal ha, hvor jeg skal ha den, og hvordan den skal se ut - men det tenker jeg ikke å dele med noen av dere før den er ferdig! Razz

Foto: © IKEA

Posted by Shamini on July 29, 2008 – 1:38 AM

Tagged as: Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Kan meddele at det databorder er flott.
  Ørjan har samme bord, bare med en annen farge. Jeg har et annet bord i samme kolleksjon, som jeg er veldig fornøyd med.

  GoGoGo!
  Lykke til med flyttingen Grin

 2. Jepp. Stiller meg bak den der. Det er flott – digert, men flott. Merk at det tar opp en del plass, ikke bare i høyden, men også ut i rommet. Tror nok det vil være bra, dog – det eneste er kanskje at det ikke kan justeres – IKEA har faktisk noen veldig greie justerbare bord og…

  PoPSiCLes siste bloginnlegg: Lettere forvirret

 3. Høres skikkelig bra ut, da håper jeg bare at det er plass til det på “gjesterommet” vårt. Hvis ikke, så hadde jeg planer om å gå for samme modellen, men ikke hjørneversjonen – selv om jeg har falt totalt for førstnevnte. For min del trenger det ikke være justerbart, så lenge ingenting er i veien for fremhjulene på stolen min.

  Takk! Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.