dysfunksjonell.no
27Jul/080

Access USA

Jeg har glemt å fortelle at jeg har bestemt meg for å prøve ut Access USA-konseptet. Ikke hørt om det? Kort fortalt er det et firma i USA som har spesialisert seg på videresending av post fra en amerikansk adresse til din adresse i feks. Norge. På denne måten kan du brått handle fra steder som kun sender innad i landet, fordi du har fått din helt egne postboks i USA. Spennende, ikke sant? Dette gav iallfall meg, som shop-a-holic, nye og uante muligheter til å skaffe meg mengder med godsaker fra det store utland.

Greia er at du velger om du vil motta bare varer, eller varer i tillegg til brev og blader, betaler en sum i året for denne tjenesten, og så kan du bare hive deg rundt og begynne å bruke den nye adressen din. Når det ankommer post til deg, så får du tilsendt en mail - og kan bestemme selv om du vil ha posten videresendt hver uke, hver måned eller når du selv ber om det, og jeg syns det virker helt topp! I skrivende stund har jeg en liten pakke på vei dit, bare for å sjekke om det funker - jeg lover å komme med oppdateringer om hva som skjer.

Takk til Zava Palmer for tipset!

Posted by Shamini on July 27, 2008 – 4:37 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Det der har jeg hørt om før, men jeg har ikke testet det ut. Er spent på å høre om hvordan du opplever det, så kanskje jeg prøver det jeg og etterhvert. Må jo være spesielt praktisk for å handle fra nettbutikker som ikke sender til Norge, eller de som har spesielle tilbud som bare gjelder i USA Smile

    Kjerstis siste bloginnlegg: Den perfekte sommerfølelsen

  2. Har hørt om dette, men har liksom aldri fått meg til å teste det ut. Blir spennede å høre om det fungerer så bra som det høres ut som det skal gjøreSmile

    Bodils siste bloginnlegg: Rydding og vasking i varmen


Leave a comment

No trackbacks yet.