dysfunksjonell.no
25Jul/080

Handledemonen på sitt verste!

Nå tror jeg VISA-kortet mitt skal få ferie, for nå har jeg overbelastet det.. tror jeg. Man skulle jo tro at det var vant til overdreven hard bruk, men jeg tror ikke kontoen min setter like stor pris på å bli misbrukt. Jeg kunne gjort sånn som Drea, frustrert meg over Ebay-basillen, men det kan jeg jo ikke - med tanke på at jeg stadig vender tilbake dit for å finne små perler av ymse slag. Ja, ikke hobbyartikkelen altså, men spesielle og kule ting som ikke alle andre har i eie.

Den siste uka har følgende nye eiendeler fått sin plass i mitt eie;

 • Only Jeans: New Pochino, lys blå
 • Only Jeans: Sammy Stretch, svarte
 • Pen skjorte fra Vero Moda, svart og hvit
 • Boksere, 3-for-2
 • Double Dragon t-skjorte fra Hard Rock Café, svart
 • Hettejakke fra Hard Rock Café, brun
 • Shotglass fra Hard Rock Café
 • "The Barthimaeus Trilogi: The Amulet of Samarkand", hardback (signert)
 • "Guitar Hero on Tour", DS-spill
 • LeSportsac Tokidoki Bocce Bianco, veske

I tillegg til alt dette stasjet kommer jo ymse mat og drikke i tillegg da, men det er liksom ikke så veldig mye å nevne egentlig. Prøvde å finne bilder av det jeg kjøpte på Hard Rock Café på sidene deres, men der var det igrunn intet hell - kanskje jeg får fikset noe etterhvert. Boka har jeg lett lenge etter, og måtte ty til Ebay for å omsider få fingrene i den - og veska tok meg rett og slett med storm. Hva gjør man da? Joda, man kryper til korset og går til anskaffelse av den. Jeg liker å skylde på at nå som dollarkursen er så lav, så går det liksom an. Du er enig i det, sant? Jeg har egentlig aldri vært fascinert av japanske design, men LeSportsac Tokidoki er et italiensk merke, og jeg syns de hadde mye kult. De hadde dog ikke veska mi der, for den er angivelig utgått av sortimentet - i tillegg til at det er en begrenset utgave, men du får jo en viss peiling utfra resten av produktene deres.

Til mitt eget forsvar er vi på ferie, og det er tross alt ikke så ofte det er.. eh, sommer? Wink

Posted by Shamini on July 25, 2008 – 3:21 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg og vil shoppe!! Du må komme hjem snart nå så vi kan shoppe sammen. Jeg trenger nye klær, å denne gangen er det faktisk helt santWink

  *Kose*

 2. Åh, babe – jeg hadde vært hjemme idag om jeg hadde hatt muligheten til det, men det går jo liksom ikke. Blir gledelig med deg på shopping, bare minn meg på at jeg ikke trenger fler par med jeans nå? Takk. Wink *megaklemme*


Leave a comment

No trackbacks yet.