dysfunksjonell.no
25Jul/080

Frihet

Jeg er så sliten. Sliten av brostein, fortauskanter, og andre ting gjør at kroppen min blir pudding etter en tur rundt i byen. Sliten av å skulle smile, og late som ingenting. Sliten av å passe på fasaden. Sliten av å måtte være med, og å være en del av. Sliten av å ikke ha muligheten til å kunne gjemme meg bak en låst dør for å gråte, fordi jeg er avhengig av andre.

En dag kommer den, dagen jeg blir fri. Fri til å gjøre akkurat det jeg måtte ønske, og akkurat når jeg føler for det. Fri til å danse barfot rundt i nysnøen. Fri til å kaste meg utfor et stup, og bare sveve vekk med vinden. Fri til å gjøre det jeg vil.

Alene.

Posted by Shamini on July 25, 2008 – 11:49 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Eg vet du er trøtt, men eg kan ikkje gå alle skrittå for deg… Men eg kan gå dei med deg.

 2. *hugs* nuff said

  Ørjan Langbakks siste bloginnlegg: Moteblogger – 17 på dusinet?

 3. Tenkte også på den sagen Licota quotet.
  Vi er alle her for deg, selv om vi er litt langt unna av og til Smile

  Andrés siste bloginnlegg: Airport Musical – CollegeHumor video

 4. Er enig med dere to..Vi er her alle for deg snuppa miSmile Jeg kommer alltid til å være din gode venninneSmile Mange varme hjerte klæmma og muss Grin

 5. *bamsekramar*

  Lindas siste bloginnlegg: Hemma igen…

 6. *Klemme*

  Bodils siste bloginnlegg: Jeg kjeder meg

 7. Har man venner som dere, så er man rik. Heart


Leave a comment

No trackbacks yet.