dysfunksjonell.no
22Jul/080

Strømmen er drømmen!

Igår var vi på Strømmen Storsenter, Øyvind og jeg. Det er vel ikke akkurat noen hemmelighet at jeg elsker å shoppe, og Strømmen Storsenter rangerer høyt blant mine favoritter. Senteret er stort, har stort sett alt man kan ønske seg, og det er pent! I tillegg huser de den hittil beste Dolly Dimples-restauranten jeg har spist ved, og det gir dem et lite ekstra-pluss fra min side.

Sånn egentlig hadde vi vel ingen agenda, men vi stakk innom polet for å kjøpe en flaske "champagne" - altså musserende, og kom ut igjen med hele tre ulike sorter alkoholholdig drikke. Én av flaskene var "Troll" - en utrolig stilig flaske, som jeg falt totalt for. Den er brun, med rosa tegninger på, og inneholder noe som angivelig skal smake "cognac cream and vanilla". Som sagt, jeg ville ha den på grunn av flaska. Nå skal det sies at innholdet slett ikke var så ille, den faller i samme kategori som feks. Bailey's og Dooley's - men med en noe skarpere smak. Ellers fikk pengene vinger å fly med, og VISA-kortet nærmest hylte av frustrasjon, og jeg.. jeg fikk meg et nytt par med ONLY jeans, og en skjorte til litt penere bruk.

Guitar Hero on TourDe hadde opphørssalg på Spaceworld, så vi tok turen innom for å sjekke om de kanskje hadde noe spennende på tilbud, men det var stort sett det samme gamle. Av gammel vane måtte jeg bortom DS-hylla for å se om de kanskje hadde noen kule spill til gi-bort-pris, og fikk se "Guitar Hero on Tour" - til DS! Med tanke på at det er en helt ny utgivelse hadde den ikke spesielt fin pris, men jeg gikk til kassen for å spørre om jeg kunne teste den gitar-tingen. Jeg er jo ikke den som har mest styrke i fingra, så jeg ville sjekke om jeg kunne bruke det før jeg evt. gikk til anskaffelse av spillet, og det funka helt flott. Det hele endte med at jeg fikk spillet av Øyvind, og gleder meg til å kunne prøve det ut - alene. Prestasjonsangst? Aldri. Grin Dersom spillet faller veldig i smak, så er jeg redd for at vi kommer til å ende opp med den "ordentlige" versjonen enten til Xbox 360 eller Playstation 2 - ettersom vi har hver vår konsoll, og det kommer jo ikke til å bli dyrt..

Hvorfor må alt som er gøy koste så infernalsk mye penger?

Posted by Shamini on July 22, 2008 – 9:27 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.