dysfunksjonell.no
22Jul/080

En dag i Tigerstaden

Dagen idag har igrunn vært begivenhetsrik! Først dro vi og hentet Licota, og deretter satte vi kursen mot Oslo by hvor vi traff en venn av henne for fotografering. Jeg hadde ingen planer om å bli fotografert, og stilte derfor i lys lilla genser, hvit joggebukse og mine svarte Adidas Superstars - men fotografen lurte på om han skulle ta noen bilder av meg og Øyvind sammen, i tillegg til de han allerede hadde tatt. Jeg må innrømme at jeg var noe skeptisk, ettersom Øyvind hadde dress på seg i kontrast til mine.. uhm, joggeklær, men det kunne man ikke se på bildene. Resultatet ble riktig flott!

Ultimate JunebugVi dro ned på Karl Johan etterpå, hvor Øyvind skulle treffe en venninne, og satte oss på T.G.I. Friday's. Jeg har ikke vært der før, bare gått forbi mange ganger, og var igrunn svært imponert over maten. Bestilte "Jack Daniels Sesame Strips", som i all hovedsak var friterte skiver av kyllingbryst, med en glaserende saus. Anbefales absolutt! Egentlig var det vel ment som en forrett, men siden jeg spiser som en fugl var det akkurat nok mat til meg - for 98,- kroner. Jeg lar meg alltid fascinere av steder som har skikkelige drinker, og bestemte meg derfor for å bestille en "Ultimate June Bug" ved siden av. Den smakte i all hovedsak kokosnøtt, banan og ananas, og falt så absolutt i smak hos meg. Kanskje jeg prøver meg på en Mudslide neste gang?

Måtte selvsagt også en liten tur innom Hard Rock Café for å skaffe meg t-skjorte med "Oslo" på, sånn bare for å legge til "samlinga" mi - har allerede en fra Miami, en fra Dublin og en fra New York, i tillegg til en singlet fra London. Ble en hettejakke også, og et par shotglass - just because!

Turen derfra gikk ned på Aker Brygge, hvor vi kjøpte is og kikka litt på folk, før vi vendte nesa mot parkeringshuset og bilen. På tur oppover så vi et menneske ikledd en eller annen form for svart drakt i latex, med full maske og et.. offentlig pissoar på magen? Først lurte vi på om det kunne være et utdrikningslag, men det virket kanskje litt ekstremt. Bak kom det to stykker til i den samme typen drakt, bare uten maske og pissoar. Spennende! Det er utrolig hvor mye rart man ser - og kanskje kunne vært foruten? - når man er i storbyen.

Nå går "Rebel Without a Cause" på NRK1, og alle har lagt seg. Jeg er egentlig mest bare trøtt, så det blir nok ikke lenge til jeg finner senga. Akkurat nå er jeg forøvrig ganske frustrert over MacPus, for jeg oppdaget brått at enkelte små detaljer i themet mitt ikke ser like ut på PCen og på Macen. Siden statistikken min registrerer at jeg ikke har allverdens brukere med Mac orker jeg ikke henge meg for mye opp i det akkurat nå, men jeg må finne ut av det sånn at jeg får fikset problemet. Det er irriterende! Nevnte jeg OCD? Razz

Posted by Shamini on July 22, 2008 – 11:36 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Du kan da ikke reklamere for slike bilder uten å legge det ut da! Razz

    Glemte av Rebel på NRK, noe som irriterer meg litt nå.

    Andrés siste bloginnlegg: You know what? I

  2. Unnskyld André, men det kan meget vel hende at det dukker opp et bilde etterhvert. Først må bildene redigeres av fotografen, og så må jeg innhente tillatelse av min kjære – og SÅ kanskje jeg deler et med dere. Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.