dysfunksjonell.no
20Jul/080

Svipptur til Drammen

Etter å ha funnet ut at skolen begynner igjen allerede den 13. august, har jeg begynt å kjenne stresset komme krypende. Jeg har ikke lyst til å begynne på skolen igjen? Ikke allerede! Oh well, det blir sikkert både spennende og gøy å starte på fonetikken, jeg mener.. det hadde jeg jo tak på ifjor, og det er oppmuntrende at faget også innebærer praktiske deler, og ikke bare teori. Uansett, nå er det bare en drøye tre uker igjen av "sommerferien", og vi har fortsatt en drøss med ting som burde vært gjort før hverdagen kommer i gang igjen.

I skrivende stund er vi nok en gang på Østlandet, hvor vi ankom Nittedal i kveldinga igår. Turen gikk kjempebra, for ikke å snakke om raskt, og jeg fikk til og med gjort noe vettugt på tur sørover. Jeg fikk nemlig levert en chinchilla som har bodd på Ørlandet hos Gine mens hun ventet på et nytt hjem. Silver Streak's Angelic Heartbeat flyttet til Eidsvoll, og der tror jeg hun kommer til å få det flott. Smile Idag var vi en svipptur i Drammen, hvor vi møtte en kamerat av Øyvind og en venninne ham. Vi dro på kino, hvor vi så "Hancock" - ikke helt i min stil, men iallfall den nyeste filmen til Will Smith. Den var helt grei, men siden jeg ikke er noen voldsom superhelt-fantast, så ble den liksom ikke noe mer enn "helt grei" for min del. Etter filmen gikk turen til McDonalds for litt mat, hvor de selvsagt ikke hadde annet enn blå glass i kampanjen sin. Har ikke vært i Drammen siden jeg var ca. 12 år gammel, så det var igrunn litt gøy - bare så synd at hodet mitt bestemte seg for å stikke, pulsere og plage meg - ja, i tillegg til det øsende regnværet.

Hva som skjer fremover de neste dagene, er jeg saktens ikke helt sikker på, men jeg kommer helt sikkert med oppdateringer underveis. Smile Nå skal jeg bre dyna om Macen min, og synge nattasang for den - gjett om jeg er glad for at jeg har den!

Posted by Shamini on July 20, 2008 – 11:15 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.