dysfunksjonell.no
18Jul/080

6 måneder!

Tatty Teddy: LoveIdag har Øyvind og jeg vært sammen i 6 måneder! Skjønner ikke hvor tiden blir av, jeg. Selv om det kjennes ut som om at vi har kjent hverandre for alltid, så virker 6 måneder som en herlig liten evighet.

Vet ikke om du har lagt merke til det, kjæresten min - men jeg annerledes nå enn jeg var da jeg flyttet hit. Bitene som danner hverdagen faller sakte men sikkert på plass, og du har mye av fortjenesten i akkurat det. Jeg har det bra sammen med deg, kanskje bedre enn jeg noen gang har hatt det, og jeg håper du har det like bra som meg - du er biten som fullfører puslespillet meg, og jeg er uendelig glad i deg, Øyvind. Heart

Posted by Shamini on July 18, 2008 – 4:06 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.