dysfunksjonell.no
16Jul/080

Utrolig, men sant!

Yankee Candle Sweet StrawberryHer igår fikk jeg telefon fra mamma, med beskjed om at hun og Kim (Kimberly, fra USA) kommer til Trondheim ikveld. Kjempekoselig! Ikke bare fordi jeg ble syk, og sengeliggende da mamma var her sist, men også fordi jeg får hilse på Kim igjen. Har bedt Kim om å ta med litt småting til meg, blant annet Grape Jelly (druegelé) ((.. Peanutbutter and Jelly Sandwich - Mmm!)) og noen lys fra Yankee Candle. Om du noen gang får muligheten til å kjøpe Yankee Candles duftlys, ikke la sjansen gå fra deg! Egentlig syns jeg duftlys er en uting, for man får så lett hodepine av disse intense parfymeduftene, men Yankee Candles kolleksjon lukter bare sinnssykt deilig - og akkurat det de SKAL dufte, eksempelvis Clean Cotton®, som dufter akkurat som en nyvaska klesvask som har hengt ute til tørk i varm sommersol. Andre favoritter hos meg er blant annet Vineyard® og Sweet Strawberry - jeg vet ikke hva Kim har med til meg, men jeg ønsket meg iallfall de to allerede nevnte, i tillegg til Chocolate Cupcake og Granny Smith.

Ellers skjer det ikke allverden i Trondheim, iallfall ikke for mitt vedkommende. Været passer absolutt ikke i kategorien "sommervær", og det gjør sitt til at en ikke gidder å gå ut. Begynner å føle høsten på meg, i den forstand at ting vil endre seg etter august har ankommet, og jeg vet ikke helt om jeg gruer.. eller gleder meg. Fant ut at NTNU har noe som kalles "Humstart" iår, en obligatorisk uke med aktiviteter som starter 11. august med immatrikuleringen, og selvsagt omfatter meg. Vet ikke hvor happy jeg er for det egentlig, ettersom det inkluderer gruppearbeid og noe som kalles "akademisk skriving", men obligatorisk er obligatorisk - og fra nå av har jeg tenkt å gjøre det strålende på skolen. Jeg vet at jeg kan, og siden jeg nå har byttet studieretning til noe som virker langt mer både spennende og interessant enn den fordømte engelsken, så burde det ikke være noe i veien for å gjøre en innsats. Det som blir mest.. vel, la oss kalle det interessant, er igrunn hvordan det skal gå med meg og "Statistikk for Samfunnsvitere", som er et av årets fag. Matematikk har vel aldri vært spesielt kompatibelt med meg, men heldigvis har Øyvind hatt - og fått god karakter - i dette faget allerede. La oss alle ønske ham riktig lykke til med oppgaven det vil bli å få meg til å skjønne det. Wink

Posted by Shamini on July 16, 2008 – 3:38 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Blir koselig med mammabesøk igjen daSmile Å gjør alle (ikke minst deg selv) en tjeneste og ikke bli syk den gangen her ogsåRazz

  De lysene ser og høres kjempe stilige ut. Må få lukte når jeg kommer innomWink (ja jeg vet det er en stor fare for att jeg også bare MÅ ha sånn da, men dog)

  *kose*

  Bodils siste bloginnlegg: Nå ble jeg iallefall ikke klokere.

 2. Så flink du er vennen, som har lagt inn en Gravatar! Siden min blir så mye penere når mine kjære kommentatorer har bilder, sånn at det ikke bare er tekst. Og når siden min er pen, så er jeg happy.

  Man kan få nok av mammaer, i aller høyeste grad, men jeg så jo ikke allverden av noen sist gang hun var her, så jeg gleder meg til hun kommer tilbake. Denne gangen blir det bare hurtigbesøk da, de reiser igjen på fredag, men vi skal jo til Nittedal, så det passer fint. Lover å gjøre mitt beste for å holde formen på topp! Grin

  Og tro meg, du kommer til å elske lysene! Er bare så synd at jeg ikke helt har funnet ut hvordan jeg skal få tak i dem via nett enda, for Yankee Candle sender ikke utenlands – og min amerikanske familie nekter jo å ta imot penger for det jeg vil ha..

  Håper ting ordner seg for deg! *smask*

 3. mmmmm doftljus!! Mumma trist bara att en del doftar så himla äckligt… =P

  Vill också ha en massa roliga saker från USA… *mutter*

  Wink

  kramis

  Å hälsa mammsen

  Lindas siste bloginnlegg: Chinchilla-unge

 4. Du finner alt på ebay, vettu. Smile Billig er det som regel også. Ikke billigere enn gratis, men billig.

 5. Ja måtte jo ha bilde vettø. Å når du legger inn link på hvordan man kan få det så er det jo ikke noe problemSmile

  Bodils siste bloginnlegg: Nå ble jeg iallefall ikke klokere.

 6. Linda:
  Jeg skulle hilse så mye tilbake! Ja, jeg er enig.. altfor mange lukter gammel bestemor, og toalett-spray – men disse er rett og slett bare MUMS. Wink Chinchillaungen var nydelig, skulle ønske du bodde nærmere sånn at jeg kunne komme og kose på den, ja.. og deg, såklart!

  Vriompus:
  En skulle tro at jeg hadde tenkt på Ebay, shop-a-holic som jeg er, men neida.. takk for tipset! Ellers har jeg en løsning med han ene ‘over there’ om at jeg kan sende ting jeg bestiller dit, og så sender han det videre hit. Kjekt, men jeg vil jo gjerne betale for porto og slikt. Kos å se at du er innom! *klem*


Leave a comment

No trackbacks yet.