dysfunksjonell.no
15Jul/080

WordPress 2.6

Nå har jeg oppgradert WordPress fra 2.5.1 til 2.6, og jeg har ikke støtt på noen problemer enda. Smile WP pleier å være grei sånn sett, så jeg forventer ikke problemer når jeg oppgraderer, men har likevel forsikret meg om at jeg har en oppdatert backup av databasen - sånn i tilfelle rottefelle, osv. Denne nye versjonen har noen nye detaljer, men det er egentlig ikke noe som har noe å si - iallfall ikke for min del. WP forteller her om endringene som har blitt gjort siden forrige versjon. Tror kanskje jeg skal prøve å bruke gallerifunksjonen WP har innebygd, istedet for å linke til bildene utenfra, men jeg har ikke helt bestemt meg enda. Merkelig hvor vanskelig det er å endre rutiner? Ja, og så har jeg minsket smileyene mine ytterligere, ettersom det irriterte vannet av meg at det ble større linjeavstand mellom linjene med smiley.

Og så vil jeg gjerne minne de av dere som er glade i å kommentere rundt omkring:
Følg linken: http://site.gravatar.com/signup - registrer deg, og last opp et bilde du vil skal vise ved siden av kommentarene dine.

Rent bortsett fra dette er jeg helt sikker på at jeg har et snev av OCD.

Posted by Shamini on July 15, 2008 – 12:25 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Akk. Her kjøres det fortsatt på 2.3.3, etter å først å ha oppgradert og deretter tryglet en snill mann ved navn James om å nedgradere igjen for meg, for det gikk lukt åt skogen. Wink

  Jeanettes siste bloginnlegg: Det er ikke alltid like greit

 2. Denne videoen forklarer litt om de nye endringene i WP2.6. En del nyttig for meg der, samt en del nyttig for et prosjekt jeg hjelper noen kammerater med å få opp. Gleder meg til å oppdatere, men det blir ikke i dag.

  Andrés siste bloginnlegg: VG Nett snakker 1337

 3. Jeanette:
  Hva skjedde? Jeg mener, hvorfor skulle du ikke kunne kjøre versjoner høyere enn 2.3.3?

  André:
  Var det meningen du skulle linke til WP-videoen, eller prøvde du å hinte om at jeg burde gjøre det? Wink Oppdateringen gikk fort, og begynner jeg å bruke galleriet, så ser jeg mon i det hele. Og så har de lagt til “word count” – så utrolig unyttig (for meg), men likevel så nusselig.

 4. Nei, si det. Plutselig skulle ikke ting virke lenger, URLene duplikerte det siste ordet i seg, og dermed virka ingen permalinker, alle widgetene gikk ned for telling en etter en, og til slutt orka jeg bare ikke mer kødd. Smile

  Men Våre Vilde Dager kjører på den nyeste, så der funker det fint. Den var ny da jeg begynte, så det var ingenting som måtte “konverteres”.

  Jeanettes siste bloginnlegg: Det er ikke alltid like greit

 5. Fiiiine avatarthingie Smile
  Fortsatt god sommerSmile

 6. Velvel… da har man lastet ned oppdateringen, og skal til å gå igjennom filene for å se om det er noen der som må modifiseres før vi oppdaterer – ønske meg lykke til Wink

  Men okei, I will be back, I hope… soon.

 7. God sommer til deg også, Heidi! *klemme masse* Grin

 8. Hei!
  Jeg pleier ikke å ta så mye bestillinger på votter. Smile Men du finner sikkert noen som vil strikke et par for deg.

  Om du registrerer deg på f.eks. http://www.hobbyboden.com/ Så er det ssikkert noen som tar på seg et oppdrag Smile

 9. Hei Susanne! Men da er det ikke så farlig egentlig – jeg syns du var flink, og likte vottene dine kjempegodt, så jeg tenkte jeg skulle spørre. Du strikker jo tydeligvis til den store gullmedaljen. Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.