dysfunksjonell.no
11Jul/080

Schikli’ fjortiz, ass

Gatas ParlamentDen 9., altså på onsdag, var NRK P3 i byen med sin Topp 20 Sommerturné. Som NRK selv skriver.. dette er et arrangement for 17-åringer, selv om jeg personlig kanskje vil hevde at målgruppen er noe større enn det. Utfra synet på Trondheim Torg forleden, så hadde iallfall folk i alle aldere møtt opp for å få med seg begivenhetene - P3 selv hevdet at det hadde samlet seg ca. 10.000 mennesker der. Opprinnelig hadde jeg ingen planer om å dra dit, jeg mener.. jeg begynner å bli for gammel til å vise meg offentlig på fjortis-arrangementer, men da jeg fant ut at Gatas Parlament skulle spille bestemte jeg meg for å dra med meg Øyvind, og tusle ned for å se likevel.

Ettersom det selvfølgelig ikke var sommervær ute - for er det ikke bare typisk at sola forsvinner og at temperaturen synker kraftig når det skjer noe ute? - dro vi på Jordbærpikene først for en kopp varmende kaffe. Tror ikke det var så dumt egentlig, for det viste seg raskt at det var både surt og kaldt å henge ute. Da jeg innså at torget var fylt til randen av småjenter med altfor mye sminke, altfor dyre klær, og altfor høyt og hvinende lydnivå, kjente jeg igrunn at jeg var på feil sted, og hadde mest lyst til å bare gå hjem. Etter å ha vurdert å bli stående helt bakerst hadde Øyvind funnet ut at det var satt opp en rampe for rullestolbrukere, med topp utsikt over resten av publikumet. Perfekt! Jeg bestemte meg for å utnytte det, fjortiser tross alt, og satte meg godt tilrette for å iaktta begivenhetene.

Carpe DiemSelv om jeg ikke liker hverken Too Far Gone eller Vassendgutane, har hørt om Howl, eller er fan av Rosenborg, må jeg innrømme at jeg koste meg - og glatt hadde dratt igjen om sjansen skulle by seg. Siden jeg kan høre på mye rart i ulike musikksjangre syns jeg det var kult å se Return igjen, jeg syns Carpe Diem er en av de bedre norske hip-hop gruppene idag, og Erik & Kriss har opptil fler sanger man får på hjernen. I tillegg er jeg akkurat fjortis nok til at jeg syns det er litt stas å se folk man kjenner fra TV IRL, og Madcon faller jo absolutt inn i den kategorien, sammen med Jorun Stiansen og Maria Haukaas Storeng. Ellers sviktet selvsagt ikke Aslak, Elling og Don Martin i Gatas Parlament, da de tok scenen sammen med Supa Sayed. Nei, jeg hadde glatt gjort det igjen, Topp 20 eller ikke - og jeg er slett ikke 17 år, vel.. ikke på ordentlig, anyway. Razz

Erik & KrissBeklageligvis har jeg ikke giddet å lese bruksanvisningen på kameraet mitt enda - si hva pokker du vil, bruksanvisninger er for pedantiske gutter - selv om jeg har eid det i flere år nå, så det tar bare halvgode utendørsbilder. Jeg briefer nå litt likevel, jeg. Har mange flere bilder, og jeg skal slenge dem ut i galleriet etterhvert. Denne vesle smakebiten er iallfall av Gatas Parlament, Carpe Diem, samt Erik & Kriss - i gitt rekkefølge, øverst til nederst. Da P3s Trondheimsbesøk omsider var over, ble alle over 20 år "inviterte" til å være med på afterparty på Vista, og selv om vi lekte med tanken på å dra, ble det til at vi tilbrakte resten av kvelden hjemme. Alt-i-alt en både begivenhetsrik, og flott dag!

Foto: © Shamini Thevarajah '08

Posted by Shamini on July 11, 2008 – 11:25 PM

Tagged as: Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.